andrisp Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Java, http://oami.europa.eu/CTMOnline/RequestMan.../en_SearchBasic Bet tas man liekas ir tikai EU ietvaros. NIC.lv šo izmanto, lai čakarētu visus. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Dīvaini tu meklē. Gūglē ierakstīju "trademark register". Pirmais links - http://www.uspto.gov/ Tur uzspiedu "How To Search" - tur tad arī bija "SEARCH trademarks now" izvēle, kurā meklējot Drupal var atrast šo te: http://tess2.uspto.gov/bin/showfield?f=doc...tate=2tf6dc.2.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 Pamatīgs off-topic. Tātad gala slēdziens par snews: Ja lapas budžets ir no 50 - 100 Ls. Klientam neko vairāk un uberkrutāk nevajag, ka tikai viss iet un pa engine ar nestaigā, jo no web lietām neko nerubī. Tad tas snews der, or nē. Jums iedotu pat maizes kukuli un Jūs varētu pat pateikt, pēc kuras šķēlītes sākas vemšana jau :D Tas tā labā nozīmē domāts, ka vismaz cenšaties iedziļināties visā tajā murgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 bubu es ar tai lapai uzdūros, bet tad meklējot tur caur parasto search nekas neatradās (par ko pats vari pārliecināties), tad nez kāpēc nospriedu, ka tie trademarki ir tikai ASV reģistrētie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Ironija, skatos, ka sNews apakšā ir 15 cilvēku: http://snewscms.com/home/about/ bet manuprāt, viens cilvēks ir spējīgs uztaisīt 10x labāku cms - ironija par "komandu" ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Nekautrēšos sniegt arī skaļi savu viedokli: Manuprāt, snews veidot ir salasījušies vēl trakāki lūzeri nekā tie, kas uzdod te debīlus jautājumus šai forumā! :P Reāls ārprāts, bet paldies par to pašu - es sapratu, ka mans CMS arī ir KAUT KO VĒRTS! :D Tagad ir azarts uztaisīt ko krietnu labāku, jo iešāvās prātā idejas! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Interesanti, no kurienes rodas šī agresija un dižošanās kāre... lūzeri, debīli jautājumi, ironizēšana Novēlu, lai šajā gadījumā nebūtu patiess teiciens: "Ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Aleksejs :) Kur tad es te dižojos? Es domāju, tas ir pilnīgi normāli, ja redzi sūdu, pateikt, ka tas smird! ;) Esi nu mierīgs, esmu gana daudz izdarījis un vēl vairāk plānoju vēl izdarīt! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Nu, pieņemsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) mbaaccc, nu kads tur nepadots saturs delj nedefineta variabla, ko var murgot.... ja kontents tiks padots ar variabli, vins nevar but nedefinets, bet ja vins ir nedefinets, znachit nav padots un nav starpibas, vai nedefinets, vai definets un = '' Ej nu?......:) Un tagad iedomajies situaciju, kad Tu tam variablim vertibu pieskir krietni vien velak, ka tiks izpilditi SQL kveriji, kur tas iespaidos to rezultatu, neparedzot, ka variablis bus NULL.... Tiesi NULL ne nulle, kas nav viens un tas pats. Un tad talak, piemeram, rezultatam ko atgriezis kverijs ir vieta izvaditaja satura vai url get masiva..... Vai ari variablis ir iesaistits kados aprekinos vai norada uz masiva elementu... Ko? Ari pofig? Es protams neskatijos to CMS, kuru te apspriez, bet domaju par nedefinetiem mainigiem. Vari jau teikt, ka tad liks kods, bet runa ir par situaciju, ne likiem pirkstiem. Edited October 24, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) mononkuls, tu ar php un php ar sql esi vispar stradajis ka tik gudri runaa? pirmkart lai nedefineti mainigie SQLaa paraadaas kaa NULL, jaizmanto jau kauta kas a la 'where a ' . (isset($var) ? ' = \'' . $var . '\'' : 'IS NULL') un reizem tiesi sql rezultatu apstraadee noder nedefineti mainigie, piemeram, lai izveidotu sql izteiksmi tikai ar daziem sql laukiem aj da nu labi Edited October 24, 2008 by Squad Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Squad, takš liecies mierā, nedefinē tos mainīgos ja tā gribi, to tev neviens negrib te aizliegt, bet neceri, ka es (un vēl daži citi) pēkšņi ar sāks tā haltūrēt, jo tā, iespējams, ir ekonomiski izdevīgāk, ātrāk, lētāk, klients tāpat samaksās tikpat cik par kārtīgu kodu un viņam pa lielam vispār ir vienalga par mainīgajiem, tāpat projects varbūt izputēs un viss būs veltīgi, un galugalā visi tāpat nomirsim. Par sevi varu teikt, ka man vienkārši riebjas darīt kaut ko tā dienu no dienas pa roku galam, vai nu darīt kārtīgi, lai vakarā ir labi padarīta darba sajūta, vai arī pēc sakāmvārda - ja nav kazai piens, tad nav, pacel asti un atlej atpakaļ [: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Squad, Tev ir absolūta taisnība! Neviens šeit izņemot Tevi nav strādājis ar PHP nerunājot jau par SQL. Mēs gaidam varoni kā Tevi Džona Veina un Čaka Norisa veidolā, kas ar apskaužamu stūrgavību centīsies apgalvot šādas muļķības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 pirmkart lai nedefineti mainigie SQLaa paraadaas kaa NULL, jaizmanto jau kauta kas a la 'where a ' . (isset($var) ? ' = \'' . $var . '\'' : 'IS NULL')un reizem tiesi sql rezultatu apstraadee noder nedefineti mainigie, piemeram, lai izveidotu sql izteiksmi tikai ar daziem sql laukiem Kādas muļķības! Vari nodefinēt iepriekš tukšu variabli un pārbaudīt if ($var) { ... } un viss! Pie tam vari definēt variabli arī sekojoši $var = NULL; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) defineet variabljus ar $var = null ... nu jaaaa, var.. es jau nesaku, ka nevar. es saku ka reizem arii ja nav definets, nekas traks no taa nenotiks, atkariibaa no paareejaa koda. Edited October 24, 2008 by Squad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts