Delfins Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 labāk LCD.. mūsdienu 16ms LCD dod pietiekami labu bildi.. Jāņem ar max kontrastu modeli.. Acis nenogurst.. bet ar CRT gan var sabojāt, tik dēļ tā, ka tur tiek izmantoti elektronu stari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) Nu filmas/spēles nebūs manā portatīvajā. Kodēšanas lietas tikai. Paldies bubu par info. Edited July 12, 2006 by SkyD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Pats vairākus gadus sēdēju pie 17" CRT PC kompa, tagad pie 15" LCD laptopa. Pēdējais variants man par daudz reizēm ir atvieglinājis dzīvi. Tās ir tikai manas domas, bet es uzskatu, ka gan lcd, gan laptops abi vienā vai atsevišķi ļoti atvieglina dzīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 iesaku ViewSonic LCD monitorus. pat lētais gals ir stipri labāks par nedaudz dārgākiem LG un samsung. reāls tests dzīvē - nebija viewsonic noliktavā, paņēmu darbā samsungu, a tur jau iepriekš pirkti viewsoniki un lg... testa pēc saliku visus kopā... jopcik.. tiešām ar aci jūtama atšķirība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) Man jau 3 gadus LCD monitors iet bez pobleemaam un noveerojumiem. Pie PC pavadu 4 - 14h(vasaraa) dienaa un acis ne reizi nav nogurushas (paarsvaraa kodeeju/bezmeerkjiigi klejoju pa netu, vai kaadu speeli padzenaaju). Redze ar nav pasliktinaajusies. Vismaz ne ieveeriibas cieniigi. Un Windows mistisko cleartype ar nevajag. Edited July 14, 2006 by Forbidden Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 tas jau varētu liecināt par sabeigtām acīm :) pat man, kā cilvēkam, kurš pie datora sēž teju jau 15 gadus, ir jūtama slodze. jūt jūt nogurumu kad par daudz ir un tas ir tikai normāli. pēdējais pusotrs gads pie portatīvā ar diezgan labu lcd :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Nu brilles man nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 nu ja esi bijis pie acu ārsta un to noskaidrojis tad medaļa tev :) būs man ar jāaiziet kādreiz a to sen nav būts.. pēc acenēm vajadzību nejūtu itkā, bet nu tomēr - drošs paliek nedrošs Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 mani (un visus pārējos kolēgas) no darba pie acuārsta dzina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) A kaa ir ar LCD Lietossanu lai skatiitoes fimas, man passamir ctr doma protams par lcd , bet kaa izmainaas filmu kvalitaate uz vinja piemeram kautvai to pasu 700:1 19* ar 6m reakciju? Edited August 2, 2006 by dd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 #15 posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts