Jump to content
php.lv forumi

dd2

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

dd2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ir kādam nojausma kāda IPB versīja ir uzlikta gign.lv forumam ? tnx ;)
  2. Pilnīgi pareizi, =P Tikai kāpēc pats nespēju iedomāties:D tnx
  3. Labdien! Radusies viena problēma, ceru , ka kāds spēs palīdzēt . Šovakar novilku vienu kodu atvērto , nekas īpaši liels, bet nu darbojās kā jaunumu publicētājs, Problēma rodas tajā vietā, ka uz Firefox visu rāda lieliski, pareizi kā vajag (simbolus) ar visām garumzīmēm, bet uz IE galīgi tiek sakropļoti ievadītie simboli ar garumzīmēm. Ir kādi varianti kā šādu problēmu būtu iespējams atrisināt ? Jautājumi? , postojam! tnx
  4. "v3rb0" Ar kaadu skriptu to taisiiji, nezinu itka jaunu uz 3 simboliem nebutu gruuti , bet uz 5 , takaa par daudz, lai manuaali ar roku rakstiitu , varbuut kaadi ieteikumi?
  5. Nu ja lakam nepareizi kautko sarakstiiju, Pastaastiissu savaadaak, kaa domaaju! Es mekleeju, kaadu progu ficcu , skriptu... ar kura paliidziibu peimeeram noraadot uz simboliem "abcde" un tikai mazajiem , bez "Capslock;)" tas man atrastu un vizuaali uzraadiitu visus iepeejamos variantus, kurs iespeejams izveidot no ssiem 5 simboliem, nu ,piemeeram, kaadi vaardi sanaktu no ssiem simboliem- abced, baced, cabed, ... Bet ne skaitliski, peec formulas. "PS: esceru, ka tas nebūs kārtējais md5-cracker projekts... " Nee!
  6. varbuut nedaudz smalkaak? Kautaa nepieeleca , kas un kaa;)
  7. Varbuut izklusaas nedaudz divains topikx, iistaa vieta "OFFtopic"sadallaa, Ir viens jautaajums, Kaads zin ir kautkur dabuunams kaads skripts, vai kaadaa maajaslapaa, kaada proga, funkcija, ar kuras paliidziibu buutu iespeejams noskaitllot un ieguut visus variantus,- cik iepeejami varianti sataadiit no teiksim 5 simboliem, kuri sataav no a-z (tikai mazie) , ieguustot visus variantus, !;)
  8. dd2

    CHMOD 755,

    IR Ir, man tāda lieta tur: izgriezu nelielu paraugu no vidus tam failam. # # AddType allows you to tweak mime.types without actually editing it, or to # make certain files to be certain types. # AddType application/x-tar .tgz AddType image/x-icon .ico AddType application/vnd.wap.wmlc .wmlc AddType application/x-httpd-php .phtml .pwml .php3 .php4 .php .php2 .inc AddType text/vnd.wap.wml .wml AddType text/vnd.wap.wmlscript .wmls AddType text/vnd.wap.wmlscriptc .wmlsc AddType image/vnd.wap.wbmp .wbmp # # AddHandler allows you to map certain file extensions to "handlers", # actions unrelated to filetype. These can be either built into the server # or added with the Action command (see below) # # If you want to use server side includes, or CGI outside # ScriptAliased directories, uncomment the following lines. # # To use CGI scripts: # AddHandler cgi-script .cgi # # To use server-parsed HTML files # AddType text/html .shtml AddHandler server-parsed .shtml # # Uncomment the following line to enable Apache's send-asis HTTP file # feature # #AddHandler send-as-is asis # # If you wish to use server-parsed imagemap files, use # #AddHandler imap-file map # # To enable type maps, you might want to use # #AddHandler type-map var </IfModule> # End of document types.
  9. dd2

    CHMOD 755,

    Nutāda ka mans apach serveris vnk neatver manu failu - fails.cgi izmetot caur browseri šādu error "Forbidden You don't have permission to access /sads.cgi on this server." =P
  10. dd2

    CHMOD 755,

    Labdien, radusies propka, ar šo CHMOD failu -Pielāgot manam failam, palasiet to rindiņu lejā, kur man prasa lai izlaboju , atļaujas saņemšanai. IR kādas idejas kas man apach +php+mysql failiem jālabo, lai source nemestu šadu error , "Sakot ka man nav atļauta pieeja" "CHMOD the file to at least 755 so that the web server grants permissions to access and execute it" uz severa atrodas viens fails- "fails.cgi" Viss tika sabīdīts uz os xp! Varbūt ir kāda proga, kautko sabīdīt uz pc:)!
  11. dd2

    bios, vajag

    Pēdējie ieraksti kas tiek parādīti os ielādē: TCP reno registred Net: Registred Protocol Family 1 Using IPI Shortcut mode md: Atodetecing Raid aaays. md: ... autorun Done Ramdisk: Compreesed imafge Found at block 0 crc error VFS Cannot open root Device "Hda6" or unknown-block(0,0) Please apped a correct "root=" boot options Kerbel Panic -not syncig: VFS: Unabe to mount root fs on unknown-block(0,0) Vabūt kādas jaunas idejas?
  12. dd2

    bios, vajag

    Domā Boot sadaļu kur tās prioritātes kuras jāņem, Boot Quick Boot Mode Enabed Boot Up Num Lock ON Boot To OS/2 Yes Boot From Network Disabled Via SATA Raid Utility Enabed >Boot Device Priority 1 CD/DVD 2 Disabled 3Disabled 4Disable Try other Boot Devices yes te vis liekas pareizi , bet varbūt kautko citu domāji
  13. dd2

    bios, vajag

    KLau palīdz vēl pēdējajā jautājumā pēc abu DVD iekārtu pivienošanas netieku savā os, biosā viss tika uzlikts pareizi -(CIetais uz master, abi rakstīķļi uz master un slave (uz secondary)) , Bet tagad nesaprotu , kas par vainu , Vai tiešām būtu kautkā sabojājis cieto ar kabeļu pārspraušanu laigan neko daudz tur nedarīju, un pats cietais ar darbojās pislēdzot to pie strāvas, bet os negrib ielādēties līdz galam ! Baig traki Galīg nav ideju! tnx par iepriekšējiem palīdzbas ieteikumiem!
  14. dd2

    bios, vajag

    Aha sanaaca man savienot, bios vis kartiibaa , bet zinkas tagad pa probleemu, netieku savaa pc pie failiem, Man ir suse 10.1 un kad es ielaadeeju os tam man vinna ielaadeejaas tikai liidz vietai "Startup Options" uzspiezzot uz pirmaas suse linux 10.1 izvelnes uz kuras vajag ieiet os , tad paraada ka ielaadejas nakamaa lapa un viss apstājās , takā sistēma uzkārtos, nezinu varbūt kādam bījis kautkas līdzīgs, baig negribas parlikt os, tik labi faili virsu un visu pazaudēšu, kādi varētu būt iemesli, es cito nemaz neaiztiku tikai mainīju dvd rakstīkļus ja maz ir iespeejams ko tagad līdzēt?! nojūdzāz hdd , kautikai neto, :(
×
×
  • Create New...