Blitz Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Strādājot pašreizējā darba vietā jau kādu laiku ir sajūta, ka pienācis laiks pameklēt ko citu - labāku. Vēršos potenciālajiem kolēģiem vai darba devējiem kas ļoti iespējams apgrozās šeit. Nedaudz par mani. Apmēram 6 gadus draudzējos ar PHP, 4 no tiem neregulāru hatltūru veidā, 2 pēdējos no tiem maizes darbs 8h dienā. Uzskatu ka labi pārzinu OOP/MVC un protu rakstīt uzturamu, drošu, optimālu kodu. Ir pieredze ar dažiem modernajiem freimworkiem, Composer, GIT, RDBMS. Sevi uzskatu par normālu vidēja līmeņa programmētāju (starp junior un senior). Ātri mācos, patstāvigi attistos un patīk tas ko es daru. Vēlos strādāt stabilā uzņēmumā, komandā pie vidējiem/lieliem projektiem. Darba vieta protams Rīga, ideāli labajā daugavas krastā vai centrā. Varu atnākt uz interviju, varu uzrakstīt kādu koda gabalu (uz pāris h darbietilpību) utt. Sīkāk protams PM. Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Pāris vakances šeit: https://www.draugiem.lv/work/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Man arī ir sajūta ka ir pienācis laiks kaut ko mainīt, bet es gribētu pārkvalificēties uz web dev no citas sfēras. Diemžēl diez vai varēšu pretendēt uz ko vairāk par junior tad nu būs jākodē savu erp figņu līdz mūža galam :) btw, kā tagad ir ar web algām? ir kādas pozitīvas tendences? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 http://www.zzdats.lv/karjera/vakances/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 1000 bruto kaut kā pa maz. vismaz man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 lai gan nekādi nekvalificējos, tomēr dr.lv vakances uzrunā pēc būtības, jo klasiskās fermas, kur vergi strādā un nekurn liekas 19. gadsimts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Klasiskie vergturi ir vairumā, kur būs kabinets ar skatu pa logu pretējās mājas sienā. Tādu kā dr.lv nav daudz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 (edited) Kur tava attieksme? Darba sludinājuma vajadzēja būt aptuveni ar šo: Es tāds un tāds. Prasības darba vietā: - dators ... - ērts krēsls ... - ... Piedāvāju: - kaut ko uzkodēt PHP, js, ... - ... Visām kompānijām, kurām interesē mani pakalpojumi sūtīt īsu aprakstu un motivācijas vēstuli, kāpēc vēlas ar mani sadarboties uz ....@....... Sazināšos ar tām kompānijām, kuras tiks otrajā kārtā. Edited July 24, 2015 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted July 24, 2015 Author Report Share Posted July 24, 2015 Vergturu kantori liekas tas pats kas armija, katram vēlams tam iziet cauri, iegūt biezu ādu un dzīves rūdījumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 codez, sporta pēc ieliec tādu ss.lv, cv.lv un citur! Pēc tam nopublicē te, ko tev piedāvā! Tieši latviešu valodā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Izlasīju "kā sagatavoties pieteikumam" draugiem.lv sadaļu. Teikšu ka priekš visiem piedāvātajiem labumiem tās prasības izklausās pat diezgan zemas, vajadzētu būt augstākām. :D Rodas tāds iespaids ka arī diezgan zaļš gurķis var pieteikties, bet vai nu tā ir - nezinu, ir jau daži forumieši kas noteikti labāk zinās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Izlasīju "kā sagatavoties pieteikumam" draugiem.lv sadaļu. Teikšu ka priekš visiem piedāvātajiem labumiem tās prasības izklausās pat diezgan zemas, vajadzētu būt augstākām. :D Rodas tāds iespaids ka arī diezgan zaļš gurķis var pieteikties, bet vai nu tā ir - nezinu, ir jau daži forumieši kas noteikti labāk zinās. Ja ir vēlme mācīties un joma patīk (t.i. to nedara sakostiem zobiem tikai tāpēc, ka salīdzinoši ari citām sfērām atalgojums ir optimālāks), tad arī ar zaļu gurķi var visu panākt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Latvijā vispār kaut kas cits izņemot PHP, Java un frontend'u darba tirgū ir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Latvijā vispār kaut kas cits izņemot PHP, Java un frontend'u darba tirgū ir? Jā, ir .NET ar visu pārējo, ir visa veida Oracle tehnoloģijas. Mēdz būt Delphi, zinu pat kantori, kur ir FoxPro. Tak paskaties te: http://www.cv.lv/darba-sludinajumi/informacijas-tehnologijas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 C/C++ arī ļoti vajag, bet tādu programmētāju ir baigi maz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts