Jump to content
php.lv forumi

Pabeigt speli


Chupakabra

Recommended Posts

Sveiki.

Cik maksatu pabeigt pusgatavu speli?Pabeigt lai var likt virsu uz servera registreties un spelet.Lai butu gan boti un gan ari speletaji.Ar vieglu iespeju mainit speles dizainu un visas bildes kad vien sagribas.Ierocu parametrus un tadas lietas.Aptuvena letaka cena par kadu esat gatavi pabeigt so lapu?

 

 

Precizkak links uz esoso failu:

 

http://sourceforge.net/projects/bitefightclonee/

Edited by Chupakabra
Link to comment
Share on other sites

kādā valodā tur tā lapa?

 

jautājums nav normāls, ja tev lai pateiktu cenu, vajag kārtīgi pastrādāt un izpētīt kodu, lai izanalizētu kas ir izdarīts un kas jādara.

 

 

meklē programmētāju, bet īstenībā projektu vadītāju vajag.

Link to comment
Share on other sites

daGrevis

 

 

Piedod man, bet izlasi kādu normālu projekta aprakstu! Un tad saki, ka jautājuma nav ne vaina, kurš ies čakarēties ar kaut ko, kur pat autors nav definējis konkrētas lietas ko vēlas!?!?! Un vēl prasa cenu, pie tam 99%, ka beigās bļaus, ka cena neapmierina, jo sākumā tika minēta cita, bet par to, ka pats entās reizes mainīja darba uzdevumus būs jau aizmirsis!

 

 

+ codez

Link to comment
Share on other sites

e-remit, tieši tā, man personīgi nav pat vēlme vilkt to zip'u, ja autors izveido šadu "sludinājumu", kur nu vēl censties noteikt "projekta pabeigšanas izmaksas".

 

daGrevis, ja tev škiet, ka šadi izveidots sludinājums ir visai pieņemami, kāpēc gan tu mums neparādītu piemēru un neatbildētu uz topika autora jautājumu, tīri intereses pēc?

Link to comment
Share on other sites

Pirmā asociācija par "sludinājumu":

"Cik maksātu pabeigt mājas remontu laukos? Vajag tā lai var dzīvot. Lai būtu siltināta un ar balkonu.Istabās parkets,kamīns un tādas lietas.Aptuvenā lētākā cena par kādu esat ar mieru to izdarīt."

Lai man piedod autors,bet ar šādu sludinājumu atrast nopietnu pretendentu būs,maigi izsakoties-sarežģīti,īpaši ņemot vērā skripta specifiku.Turklāt līdz riebumam pazīstamā frāze "Aptuvenā lētākā cena" atsitīs nopietnākus kandidātus pat efektīgāk nekā citi bestselleri: "konkurētspējīgs atalgojums" un "samaksa pēc vienošanās". Daudzmaz cerīgi vēl izskatītos kaut kāda fiksēta stundas likme,bet pagaidām nekas neliecina,ka tas varētu būt piedāvājumā. Lai nu kā nebūtu,bet veiksmi meklējumos :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...