Jump to content
php.lv forumi

edw

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by edw

  1. Kā jau teicu, visu nekad nepieminēs :) Mums tā liekas pašsaprotama norma, un pat nebiju aizdomājies līdz tam, ka kādam tas nepatiks :) Face to face komunikācija vienmēr būs labāka, nekā jebkāda cita. Pie tam, es to Tev nodevu pašā sākumā, pirms vispār uzsākām sarunu, lai netērētu lieki Tavu laiku. moonshine, nekā personīga, bet runājot pa Tavu iepriekšējo pieteikumu, es gan neesmu lieta kursā par to, jo tajā laikā nebiju atbildīgais, bet, pieļauju, ka pie vainas varētu nebūt testa uzdevums, bet gan komunikācija, ja jau citiem forumiešiem intervijās rekomendē melot.
  2. Man varbūt jāpiemin, ka birojā piejama bezmaksas tēja, kafija un saldumi? Būsim reāli, visu nekad nepieminēšu, pārrunās to visu var izrunāt. Pa šo laiku daudz kas ir mainīnies. Dotajā brīdī tests tiek iedots pārējiem deviem un viņi to analizē, un pēc tam iedod konkrētu review, kas tiek nodots arī testa veicējam. Tālāk, ja devi ir iedevuši labu feedback, mēs piedāvājam 1-2nedēļas testa nedēļas kopānijā, kur vari strādāt ar komandu un saprast kā viss notiek, protams apamksāts. Pēc šī testa mums ir retrospekcija, kur arī visi dod gala vārdu, jā vai nē, ieskaitot pašu kandidātu. Uzlabot kaut ko vienmēr var un varēs :)
  3. Kāpēc man būtu kaut kas jāņem ārā? Mums ir līgumi vairākās iestādēs par pusdienām, tai skaitā Wolt, pasūti mājās ko vēlies. Daļēja, jo ir limits nedēļai. Runājot par Laravel, uzmet aci pašam source code un gan jau pamanīsi kaut ko pazīstamu. Tā pat mums ir vairāki servisi, kas balstīti uz Laravel vai Lumen. Nezinu par Tavu pieteikumu, bet mēs pēdējo reizi kādu no LV meklējām pirms gadiem 2 vai 3. Varbūt vari ieteikt kā vēl noteikt pieredzes līmeni, ja ne ar testa uzdevumu? Labprāt uzklausītu viedokļus un varbūt pat netestētu :)
  4. Katram produktam sava auditorija ar savām vajadzībām. Gutenbergs ir ļoti labs maziem blogiem :)
  5. Visual Composer augot meklējam papildspēkus, ir brīvas vakances PHP un React izstrādātājiem. Mazs ieskats ko mēs piedāvājam: Alga 2000 - 4000 Euro, protams, viss atkarīgs no zināšanām; Veselības apdrošināšana pēc pārbaudes laika beigām; Daļēja pusdienu kompensācija; Dators (Mac/WIndows/Linux) pēc izvēles; Apmaksātas konferences, gan vietējās gan starptautiska mēroga; Elastīgs darba grafiks; Varēsi strādāt no mājām vai jaukti (mājas/birojs); Vairāk par vakancēm un pieteikšanos lasi šeit: https://visualcomposer.com/jobs/
  6. Tu vienkārši nevari atzīt to, ka Tavs piemērs nav tas pārskatāmākais? Es nesaku, ka ir sūdīgi uzrakstīts, vienkārši nav pārskatāms, cik reizes man vajadzēja skatīties kas ir p, q, g. Vēl varēji iekļaut b, d un būtu pilns komplekts. Lai arī tas bija Tavs "challenge", vismaz varēji atzīt to, ka tas nav pārskatāmākais variants, tas arī viss, bet Tu te tik meklē kaut kādas stulbas atrunas.
  7. Tu te tagad piesienies pie viņa mainīgo nosaukumiem, paanalizē tieši tādā pašā veidā savus! Vismaz uz viņa koda paskatoties, uzreiz var saprast, kas ir kas, ko nevar teikt par Tavu piemēru, tur vajag 2x vairāk laika, lai saparstu, kas un kā notiek.
  8. $GLOBALS['pagenow'] vietā es lietotu wp funkciju get_current_screen(); http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_current_screen Un vēl, man šķiet, ka tevi redirecto htaccess fails.
  9. edw

    WP 3.7

    Wordpress izlaida apdeitu 3.7.1, kā teikts, veciem un slikti konfigurētiem serveriem!
  10. Aha, šaš, mēs darbā rukājam, te viens nosper un tad vēl te viņam palīdz kaut ko mainīt! Lai raksta mūsu supporta dienestam, ja būs ticis pie tēmas likumīgā ceļā, tad tur palīdzēs! Pietiekami lielas sakritības kodā, lai pateiktu, ka mūsu, gan funkcija mūsu, gan pēdiņas ' un " 1:1 sakrīt ar kodu no faila! Admini, slēdzam ciet, līdz autors man neparādīs licenci!
  11. daGrevis, man ir pilnīgi cits iemesls kāpēc to jautāju ;) Māc smagas aizdomas, ka autors dara šo to nelikumīgu. :) Varbūt uzreiz varu teikt, lai iedod pirkuma kodu, nez kāpēc man aizdomas, ka viņš neko nebūs pircis, bet nospēris ;)
  12. Iedod linku uz tēmu....
  13. daGrevis Nejau visi šeit ņemās ap CS lapelēm :D codez, po*ig, kur lapa hostējas, ja lapā ienāk eiropietis viņam jāredz paziņojums :)
  14. Nu nejau visiem bus 500 000 ;)
  15. Kāpēc? Likums ir viens un visur! Bet to laikam saprot, tad kad esi vienreiz jau iekritis :D
  16. Sick!! Ok, varu laikam sākt gatavoties apdeitot visus projektus! Vienreiz jau iekritām uz bildes autortiesībām 100x100px, kur piedzina labu piķi, tagad negribētos arī uz šo :D
  17. Ir ar mieru, un ja nav, paši vainīgi, nav jau manās interesēs tā lapa :) Bet 99%, ja ir normāls un nopietns klients, viss notiek, vislabākais veids kā atsijāt viņus :)
  18. Bez vismaz 40% iemaksas pat nesāku domāt par to projektu. Pie tam, līgumā atrunā visu, un ja veic nesaskaņotas izmaksas, tad attiecīgi arī lai maksā par to!
  19. Vismaz pasaki vidējo ciparu, citādi pārbaudes laika atalgojums, mazliet smieklīgs šķiet.
  20. Neesmu ņēmies ap Joomla, bet pret wordpress nav nekādu pretenziju, protams ir savi trūkumi, bet nu tur var panākt visu ko vēlies :)
  21. Es jau teiktu, ka šis aizbiedēs lielāko daļu lietotāju! labāk lietot cookies, lai pēc katra pārlūka aizvēršanas, nebūtu atkal 3 intro jāskatās...
  22. Kaut vai visiem viņiem ir novecojuši procesori, kursus manā uztverē neatmaksājas ņemt.
  23. Samierinies, dzīves realitāte, ko ar vien vairāk un stingrāk sāk kontrolēt.
  24. Codez pasteidzās, tieši gribēju kaut ko līdzīgu jautāt :)
  25. Vispār saproti ko nozīmē veidot visu no 0? Saki ko vēlies, bet dzinējs ir paņemts gatavs, dizains +/- tāds pats ir vēl pāris tūkstošim lapu. Tur pat nav īsti kur iedziļināties...
×
×
  • Create New...