Jump to content
php.lv forumi

rpr

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    1,176
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.motozurnals.lv
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    moto,velo,skleroz

rpr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. rpr

    Piedāvājos

    ļoti labi, nav ko tajā ūdensgalvā sēdēt un 50% laiku pavadīt ceļā.
  2. parasti jau defaultās skandas nebūs labas. Es ņemtu parastu atskaņotāju uz laistu uz kādu ārējos pastiprinātāju / aktīvo tumbu komplektu. ja mājās mazi bērni, tad rēķinies, ka viss būs nospeķots un vienā čupā.
  3. Grevi, Ja gribēji pateikt, ka React negļuko, tad ne tā tēma. Briedi, kā paša hipotēze par attālināto serveri? Netraucē? Skatījos, ja lokāli grib notestēt, tad tur kaut kādi papildus rīki jāinstalē. Jūs vēl to gost izmantojat vai tikai paspēlējāties? Cik norpoetu, tad viņš bāzēts uz selenium vai kaut kas uz to pusi. Bija vēl kādas opcijas, ko izskatījāt, bet atmetāt?
  4. Ko izvēlējies? Iespējams vienam projektam arī vajadzēs acceptance testus, bet selenium šķiet par sarežģītu un lēnu. Tagad skatos uz behat.
  5. Nezinu, kas tā par valodu, bet aizdomīga jaut. zīme pa vidu. "da ?n af de". Lokāli nav kļūdu? Ar php xml parseriem var atvērt?
  6. rpr

    Kohana help!

    Vienkārši nomaini error_reporting uz E_ALL un salabo kļūdas.
  7. codez + briedi, vai tad pats tcp/udp protokols nenodrošina sava veida checksummošanu vai arī domā, ka vinam ātrāks / otram lēnāks inets un ieguvējs ir tas, kam ātrāks?
  8. Ko jūs par šo sakāt? https://www.hetzner.de/
  9. Man redirektē uz šādu sait, kas gan neeksistē :) http://www.iaui.gov.lv/lv/azartspeles/bloketas-saites/spc/20723.aspx?s=wgs27114&a=1420101813485387?s=wgs27114&a=1420101813485387
  10. DNS pamaina, bet ja māk izmantot proxy, tad var apiet. Vispār tas jau bija diezgan skaļš notikums, kad ieviesa šo bloķēšanu.
  11. Ja sākumā izmanto lumen un pēc tam migrē uz laravel - tas ir vienkārši?
  12. Mūzikas skolu tāpēc, ka mazā motorika - spiežot tautstiņus, katru pirkstu citādi, vēl lasot notis un mēģinot trāpīt īstajā vietā, vienlaicīgi vēl kustinot kājas vai specifiski elpojot (atkarībā no instrumenta) attīsta smadzeņnu darbību. Es būtu tikai par mūzikas skolu.
  13. Nu es tikai šķiet, ka kaut ko tādu esmu lasījis, tāpēc arī jautāju.
×
×
  • Create New...