Mastermind Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Notepad++ paņem View->Show All Characters (varētu būt zem Show Symbol), tad arī varēsiet redzēt visus simbolus un izdarīt attiecīgās darbības. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Afaik tā ir tikai labā programmēšanas prakse satīrīt aiz sevis visu to, ko esi sācis taisīt (atvēri failu - aizver to, sāki rakstīt <?php - beidz rakstīt ?>). Precīzi. PHP dokumentācija daudz var ieteikt, autoražotāji arī iesaka ABS izmantot. Tā vietā labāk būtu ieteikuši mācīties programmēt un braukt. Fīčas var būt noderīgas, bet vēl labāk ir nenonākt līdz vajadzībai tās pielietot. Vai spēt tikt galā arī bez tām. PS: Gaidu fīču, kas pieliks aizverošo iekavu, kur parseris neatradīs tās pietiekamā skaitā, kā arī iebāzīs semikolu pirms vietas, kurā konstatēs, ka tāds ir "expected" vai kaut kas cits ir "unexpected". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 [..] PS: Gaidu fīču, kas pieliks aizverošo iekavu, kur parseris neatradīs tās pietiekamā skaitā, kā arī iebāzīs semikolu pirms vietas, kurā konstatēs, ka tāds ir "expected" vai kaut kas cits ir "unexpected". Ļoti ceru, ka tāda diena nepienāks. Tas drīzāk būtu IDE's pienākums, nevis pārsera pienākums mēģināt uzminēt, ko lietotājs ir iedomājies... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 vot tad tik sāktos patiešām mistiski bugi :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 .. autoražotāji arī iesaka ABS izmantot. Tā vietā labāk būtu ieteikuši mācīties programmēt un braukt. Kavacky, nebrauc nu auzās. Tam nav pilnīgi nekāda sakara ar mācēšanu/nemācēšanu programmēt. Tā ir tīra katra programmētāja izvēle starp abiem korektiem variantiem, balstoties uz savu pieredzi un savu argumentāciju. Kas attiecas uz ABS - te nu tu pilnīgas glupības bārsti - acīmredzot tev nav sanācis izbaudīt dzīvē Alņa testu uz mēreni slidena ceļa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 (šeit nejauši ielicies whitespace, kuru neredz) (šeit nejauši ielicien new line, kuru neredz) ja tu programmē pēc nejaušības principa, tad labāk no tāda programmētāja pa gabalu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Nu nezinu gan, es līdz šim vienmēr esmu lietojis ?> un nav ar to bijušas problēmas man. Ja arī ko include()/require(), kur tad tur ir tā problēma? Ja es visus aizveru kā pienākas, man ir pooofiiiig! Jeb jaunākās PHP versijās tas būs jau kā kļūda un es dabūšu vārnu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Kavacky, nebrauc nu auzās. Tā šerpāk paspruka, bet ar to fikso salīdzinājumu bija domāts tā, ka ikdienas situācijās labāk būtu vērot ceļu, ievērot distanci utt, nevis pie katras tantes uz pārejas likt pa nažiem un ar bremžu pedāli līdz grīdai apstūrēt apkārt, un priecāties, cik forši brauc, jo visi dzīvi. Alnis jau ir exception, un tad arī rīcība attiecīga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts