Jump to content
php.lv forumi

Web programmēšanas rīki


wingmanz

Recommended Posts

Sveiki.

 

Meklēju kādu prātīgu texta redaktoru, varbūt kāds var ieteikt un pastāstīt kādu paši izmantojat.

 

Redaktoram vajadzētu būt:

 

*Normālai koda iekrāsošanai arī, ja fails satur vairākas valodas. Piemeram, ir tadi, kas iekrāso tikai konkrēto valodu un pārejo atstāj vienkrāsainu. Lai php, html, js, css katrs būtu iekrāsots ar savām krasām kā ir uzlikts.

 

* iebūvētam ftp klientam (pamatīgi ieekonomē laiku, ja strādā uzreiz uz attālināta servera)

 

* automātiska tagu noslēgšana un iespējams rakstot kaut vai to pašu css, lai pēc parametra ieraxtīšanas var izvēlēties vērtību variantus, Piemēram ieraxtot background: parādās izvēle ar url(); #krāsa; no-repeat utml..

 

varbūt ir vēl kādas labas iespējas, kas ļauj paātrināt darba ātrumu un ērtību?

 

Varbūt ir kādi varianti BEZ notepad++. tas rīks man galīgi nepatīk.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par variantiem! Izpētīšu.

 

Rapid PHP 2008 izskatās pēc ļoti laba softa, cik izmēģināju. ir tos 29 eiro vērta. To arī jāņem laikam.. Webuilder atšķiras ar to ka ir pāris papildus valodu atbalsts, bet tādas, kuras es neizmantoju.

Edited by wingmanz
Link to comment
Share on other sites

Java - vai tu ar savu komentāru par Eclipse gribi teikt, ka Eclipse kā IDE priekš PHP nav laba? Ja tā - argumentē. Savukārt, ja komentārs bija no sērijas "auto ir vairāk piemērots lai brauktu uz darbu nevis uz veikalu", tad neredzu jēgu komentāram.

Link to comment
Share on other sites

Java, bet eclipse jau ir tieši tāda IDE, kurai paredzēts viegli uzrakstīt add-on'u, kurš customizē tas darbību. Šajā gadījumā phpeclipse ir tas addons, kas domāts developēšanai ar php Eclipse vidē. Ko tad citu tu uzskatīji par eclipsi?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...