Jump to content
php.lv forumi

mefisto

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    810
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://localhost
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

mefisto's Achievements

  1. Pirmkārt, rekomendēju izmēģināt arī citus teksta redaktoru: https://atom.io/, https://code.visualstudio.com/ un https://www.sublimetext.com/3dev būtu populārākie. Next - palasi šo http://wiki.hashphp.org/PDO_Tutorial_for_MySQL_Developers Un, ja tev vajag ievadīt lielu datu apjomu datubāzē, tad parasti cilvēki to dara ar foreach vai arī neizmantojot PDO un datus ievadot izmantjot SQL importu.
  2. Parādi kodu. Un kāds visam šim ir sakars ar notepad?
  3. @ziedinjsh: lūdzu izmanto http://docs.php.net/manual/en/book.password.php
  4. Kas tev liedz noportēt https://github.com/beautify-web/js-beautify ... vai arī izsaukt to ar v8.
  5. Tas tak ir Mediaparka vecais CMS/frameworks.
  6. Globāli mainīgie piemēram ir visi kas tiek izmantoti iekš https://github.com/arnisritins/Color-Lines/blob/master/lines.js#L346 timeout'a. Mainīgais "blocked" nav redzams no šīs rindas un no šīs (jo nav definēts ne funkcijā, ne iekš closure kas to ietver) tāpēc vērtības nonāk window.blocked mainīgajā. Un 50+ rindu funkcijām piemēri ir: https://github.com/arnisritins/Color-Lines/blob/master/lines.js#L180 un https://github.com/arnisritins/Color-Lines/blob/master/lines.js#L552
  7. Divas galvenās problēmas, kuras šobrīg kodā redzu ir variable scope (tu bieži vien nepamani, ka tavi callback'i sāk grābstīties pa globālajiem mainīgajiem) un funkciju garums (tev ir vairākas 50+ rindu funkcijas kodā).
  8. 1. problēma : http://lv.php.net/manual/en/function.file-exists.php 2. problēma : http://www.petefreitag.com/item/451.cfm
  9. Rinards, visos devel forumos , irc kanālos un mail-listēs links uz dzīvu lapu ir pat ļoti vēlams. Bet ne par to ir runa. Tu tā arī neuzrakstīji, kāda kļūda tieši parādās !
  10. phpPgAdmin - http://phppgadmin.sourceforge.net SQL Buddy - http://www.sqlbuddy.com/
  11. Kā tieši izpaužas "nestrādā" ?
  12. DNS paiet kāds laiks kamēr jaunie ieraksti "apstaigā". Pagaidi 24h..48h pēc izveidošanas, tad vajadzētu būt ok.
  13. http://themeforest.net/category/wordpress
×
×
  • Create New...