Jump to content
php.lv forumi

xPtv45z

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    650
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Rīga

xPtv45z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community Answers

  1. Man liekas, ka iesakot subquery, domāja ko šādu select sub.* from (select u.id, st_distance_sphere( ST_SetSrid(ST_MakePoint(u.longitude::numeric, u.latitude::numeric), 4326), ST_SetSrid(ST_MakePoint(60.02402367490043, 30.437835716692238), 4326)) as closeness from users u where u.is_online = true and and u.longitude is not null and u.latitude is not null ) as sub where 10000 < sub.closeness order by sub.closeness limit 10
  2. Tev uzskati mainās pēc mēness fāzēm?
  3. xPtv45z

    isset

    private static function getValue(&$var) { return isset($var) ? $var : NULL; } $kkas = self::getValue($value['kautkas']);
  4. Pārrakstīt kodu no video turtoriāļiem un paspēlēties ar to arī laikam ir vienkāršāk.. Bet es arī nesaprotu, ko tieši var iemācīties programmēt no video? Kā uzrakstīt if konstrukcijas? Kādas lietas pielietot, lai panāktu sev nepieciešamo? qwerty vai jurchiks, jūs varat minēt kaut kādus konkrētus piemērus, ko Jūs esat iemāčijušies no video turtoriāļiem?
  5. Jums Wp smadzenes sačakarējis? Kur es minēju, ka kaut ko no tā daru? :D
  6. Ja blogs un bootstraps priekš tevis skaitās advancētas lietas programmēšanā, tad man jautājums, tur par robotu, dažādu ierīču, OS, ERP un spēlu programmēšanu esi dzirdejis?
  7. Tad konkrētu neko nespēj nosaukt? Kas tad tāds pro ir iekš html? Salīdiznājumā ar citiem zina par 10 tagiem vairāk? :D Māk nosaukt un pielietot html5 tagus bez liekas aizdomāšanās? :D CSSā? Vertikāli centrēt? Tam vajag 2 augstākās un 10 gadu pieredzi!!!111 Visi tavi piemēri bija vizitkaršu lapas, bez tam jogurtu lapā menu iet zem contenta(http://prntscr.com/4ur1ju).(wannabe CSSisti! :D)
  8. Tu domā Magento? Grūti pateikt, neesmu strādājis ar WP. Bet es jau nerunāju par sistēmas sarežģītību kā tādu. Kas gan var būt programmējams vizītkartes lapā ar ko wannabe nevarētu tikt galā, bet priekš prodeviem, kā te daži WPisti sevi dēvē, tas ir sīkums? :)
  9. Smieklīgi. Cilvēks, kas "programmē" WP vizitkaršu lapas sauc citus par wanaby. :D Bez tam "Es programmēju WP" izklausās tapat kā "Es programmēju HTML un CSS" :)
  10. Nav saistīts ar šo - https://wiki.apache.org/httpd/RewriteFlags/QSA
  11. xPtv45z

    PHP loģika?

    Pēc šādas loģiks, var teikt, ka visas valodas ir bad designed, jo kāds "pusfabrikāts" izdomās, ka funkcijām, kas veic 2 dažādas lietas, nevar padot parametrus tādā veidā, kā viņš grib.
  12. Izlasi pirmo un vienīgo komentāru - http://lv.php.net/sqrt
  13. xPtv45z

    shop

    while($info = mysql_fetch_array( $chaos_points )) if ( $info['status_fire_lord'] = 0) { Tavuprāt, abos gadījumos notiek salīdzināšana?
  14. To query iespējams uzrakstīt daudz vienkāršāku un ātrāku (sqlfiddlā uz tiem ierakstiem, 2ms pret 31ms) SELECT `person`.`name`, round(avg(`vehicle`.`cost`)) AS `avg_car` FROM `person` LEFT OUTER JOIN `vehicle` ON `person`.`id` = `vehicle`.`person_id` AND `vehicle`.`vehicle` = 'car' GROUP BY `person`.`id`
×
×
  • Create New...