Jump to content
php.lv forumi

wingmanz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://levelup.lv

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rīga
  • Interests
    web, mūzika, spēles

wingmanz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Steidzami meklējam cilvēku vienam flash darbiņam. Vajadzētu prast action script . Jāuztaisa panorāmas bilde ar iespēju atzīmēt objektus un saglabāt atsevišķi. Sīkākām detaļām 26497687
  2. Es personīgi jau kopš publiska uznāciena izmantoju Chorme. Fox kā sekundārais. Opera, Safari, IE tikai testiem. Es neteiktu, ka neizmantoju IE nevis tapēc, ka ienīstu MS, bet gan tapēc, ka tas vienkārši ir ellīgi slikts browseris salīdzinājumā ar citiem. Un hromam pār FF ir pāris labas fīčas - kā piemēram maximāli samazināta tūļu josla augšā un katrs tabs ir atsevišķs process - ja viena lapa nokaras, browseris turpina darboties, kas ir neatsverami, par cik parasti vaļā ir vismaz 8+ tabi.
  3. Paldies par variantiem! Izpētīšu. Rapid PHP 2008 izskatās pēc ļoti laba softa, cik izmēģināju. ir tos 29 eiro vērta. To arī jāņem laikam.. Webuilder atšķiras ar to ka ir pāris papildus valodu atbalsts, bet tādas, kuras es neizmantoju.
  4. Sveiki. Meklēju kādu prātīgu texta redaktoru, varbūt kāds var ieteikt un pastāstīt kādu paši izmantojat. Redaktoram vajadzētu būt: *Normālai koda iekrāsošanai arī, ja fails satur vairākas valodas. Piemeram, ir tadi, kas iekrāso tikai konkrēto valodu un pārejo atstāj vienkrāsainu. Lai php, html, js, css katrs būtu iekrāsots ar savām krasām kā ir uzlikts. * iebūvētam ftp klientam (pamatīgi ieekonomē laiku, ja strādā uzreiz uz attālināta servera) * automātiska tagu noslēgšana un iespējams rakstot kaut vai to pašu css, lai pēc parametra ieraxtīšanas var izvēlēties vērtību variantus, Piemēram ieraxtot background: parādās izvēle ar url(); #krāsa; no-repeat utml.. varbūt ir vēl kādas labas iespējas, kas ļauj paātrināt darba ātrumu un ērtību? Varbūt ir kādi varianti BEZ notepad++. tas rīks man galīgi nepatīk.
  5. ok vaina bija, ka uz mana servera firewall neļāva to izdarīt. viss oki tagad. Paldies visiem!
  6. izskatās, ka tas notiek ar jebkuru ārējo adresi un var importēt tikai lokālos failus. Pajautāšu hostam..
  7. allow_url_fopen ir ieslēgts, bet vai tas neatbild tikai par fopen() funkciju? arī ar fopen() neizdodas nolasīt failu uz cita servera :(
  8. kaut kādi drošības settingi varētu būt uz mana servera, jo piem google.lv no cita servera var ievilkt, bet no šī paša nevar. Vienīgi kas par settingiem un vai Apache vai php.ini
  9. nu tik daudz es saprotu, ka notrūka savienojums un tos datus nedabūja. Jautājums ir kapēc?
  10. Tātad es mēģinu importēt šito xml un attiecīgi paņemt man vajadzīgos datus, pēc http://paste.php.lv/6029/nonum šitā koda. Vienīgi met ārā nepatīkamu erroru un īsti nezinu kur varētu būt problēma. Vai servera uzstādijumos vai kur citur? errors sekojošs: Warning: file_get_contents(http://www.meteo.lv/templates/weather/weather_actual_data.php?170306175545dded76ca77b&trans=1) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Connection timed out in /var/www/html/lzinas.php on line 4 tieši tas pats krīt ārā arī ar - http://paste.php.lv/6026 Kādas idejas?
  11. tātad tu gribi taisīt savu meklētāju? :D bez spējas programmēt? nu vēlu veiksmi!
  12. wingmanz

    Flash Webs?

    Tā flasha darba failā - .flv , ir jābūt kādam layerim, kurā ir ievietota ta mūzika. Lai ieliktu savu, vispirms mūzikas fails jāimporte iekš darba faila - file/import. tad atrodi layeru kura ir ielikta ta mūzika un apakšēja panelī pie properties izmaini failu no esošā uz ielādēto. pieņemu ka pamata zināšanas flašā jau ir, ja texti tam template ir nomainīti.
  13. num ta admina adrese = ar konta galveno adresi. tapec visas neaizgājušas vēstules atnāk tur.. un es nepamaniju ka ta ir nevis atnakusi ka atbilde no tas listes, bet gan ka vispār neaizgajusi vestule..
  14. Vestules jau aiziet saņēmējam, vienkārši ta majordomo meiling liste sūta par katru vēstuli info arī uz listes admina e-pastu..
×
×
  • Create New...