Jump to content
php.lv forumi

xPtv45z

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    650
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xPtv45z

  1. Man liekas, ka iesakot subquery, domāja ko šādu select sub.* from (select u.id, st_distance_sphere( ST_SetSrid(ST_MakePoint(u.longitude::numeric, u.latitude::numeric), 4326), ST_SetSrid(ST_MakePoint(60.02402367490043, 30.437835716692238), 4326)) as closeness from users u where u.is_online = true and and u.longitude is not null and u.latitude is not null ) as sub where 10000 < sub.closeness order by sub.closeness limit 10
  2. Tev uzskati mainās pēc mēness fāzēm?
  3. xPtv45z

    isset

    private static function getValue(&$var) { return isset($var) ? $var : NULL; } $kkas = self::getValue($value['kautkas']);
  4. Pārrakstīt kodu no video turtoriāļiem un paspēlēties ar to arī laikam ir vienkāršāk.. Bet es arī nesaprotu, ko tieši var iemācīties programmēt no video? Kā uzrakstīt if konstrukcijas? Kādas lietas pielietot, lai panāktu sev nepieciešamo? qwerty vai jurchiks, jūs varat minēt kaut kādus konkrētus piemērus, ko Jūs esat iemāčijušies no video turtoriāļiem?
  5. Jums Wp smadzenes sačakarējis? Kur es minēju, ka kaut ko no tā daru? :D
  6. Ja blogs un bootstraps priekš tevis skaitās advancētas lietas programmēšanā, tad man jautājums, tur par robotu, dažādu ierīču, OS, ERP un spēlu programmēšanu esi dzirdejis?
  7. Tad konkrētu neko nespēj nosaukt? Kas tad tāds pro ir iekš html? Salīdiznājumā ar citiem zina par 10 tagiem vairāk? :D Māk nosaukt un pielietot html5 tagus bez liekas aizdomāšanās? :D CSSā? Vertikāli centrēt? Tam vajag 2 augstākās un 10 gadu pieredzi!!!111 Visi tavi piemēri bija vizitkaršu lapas, bez tam jogurtu lapā menu iet zem contenta(http://prntscr.com/4ur1ju).(wannabe CSSisti! :D)
  8. Tu domā Magento? Grūti pateikt, neesmu strādājis ar WP. Bet es jau nerunāju par sistēmas sarežģītību kā tādu. Kas gan var būt programmējams vizītkartes lapā ar ko wannabe nevarētu tikt galā, bet priekš prodeviem, kā te daži WPisti sevi dēvē, tas ir sīkums? :)
  9. Smieklīgi. Cilvēks, kas "programmē" WP vizitkaršu lapas sauc citus par wanaby. :D Bez tam "Es programmēju WP" izklausās tapat kā "Es programmēju HTML un CSS" :)
  10. Nav saistīts ar šo - https://wiki.apache.org/httpd/RewriteFlags/QSA
  11. xPtv45z

    PHP loģika?

    Pēc šādas loģiks, var teikt, ka visas valodas ir bad designed, jo kāds "pusfabrikāts" izdomās, ka funkcijām, kas veic 2 dažādas lietas, nevar padot parametrus tādā veidā, kā viņš grib.
  12. Izlasi pirmo un vienīgo komentāru - http://lv.php.net/sqrt
  13. xPtv45z

    shop

    while($info = mysql_fetch_array( $chaos_points )) if ( $info['status_fire_lord'] = 0) { Tavuprāt, abos gadījumos notiek salīdzināšana?
  14. To query iespējams uzrakstīt daudz vienkāršāku un ātrāku (sqlfiddlā uz tiem ierakstiem, 2ms pret 31ms) SELECT `person`.`name`, round(avg(`vehicle`.`cost`)) AS `avg_car` FROM `person` LEFT OUTER JOIN `vehicle` ON `person`.`id` = `vehicle`.`person_id` AND `vehicle`.`vehicle` = 'car' GROUP BY `person`.`id`
  15. Jo aprēķināt vai es šāda veida linkā ieklikšķinu vai ieklikšķinu tam blakus būs pārāk laikietilpīgi. http://static3.depositphotos.com/1001224/220/v/950/depositphotos_2209685-Reclame-star-shape.jpg Jautrāk, ja visi linki nav vienas formas, bet ir arī ar neregulārām līkveida robežām. :) Kur nu vēl, ja tās ir kaut kādas kartes. :) Vai arī jūs to kaut kā savādāk domājāt izdarīt?
  16. daGrevis, ko tu iesaki lietot viņu vietā?
  17. @import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Cuprum:400,700&subset=latin,latin-ext,cyrillic); Nepalīdz?
  18. Smieklīgi, ka ir arī kāds, kas to par valodu uztvēra nopietni.
  19. Kā tev mysql_query('INSERT INTO zr_zinojumi SELECT * FROM tmptable WHERE RZNM_ID='.$messageId.';'); kļuva par select * into zr_zinojumi from tmptable Where RZNM_RPRJ_ID='60' ; ?
  20. latvian? Sajaucu, domāju, ka tā ir atbilde man..
  21. Tev tikai liekas, ka tur ir utf8, patiesībā tur ir utf8 dati saglabāti latin(mysql defaultais enkodings). Lapā tev strādā, jo ar php pieslēdzoties, tu norādi, ka gribi saņemt datus utf8, tādēļ viņš no latin viņus konvertē atpakaļ. phpmyadmin nenorāda kādā enkodingā grib saņemt datus, tādēļ tie tiek parādīti tādi kādi ir patiesībā. Vari atvērt phpmyadmin tabu variables un varu derēt, ka tev šajos, nav utf8 - collation connection utf8_general_ci collation database utf8_general_ci collation server utf8_general_ci
  22. Nu viņš zinās par tādu esamību. Ko tālāk? Kāds viņam ieguvums pašreizējai problēmai no tā? Viņam risinājumu kurš Javā pēc id iegūst value no PostgreSQL implementēt savā lapā, kas būvēta uz php? :D
  23. Kāds tam sakars ar aprobežotību? Autors parasīja risinājumu PHP un Mysql, viņam tagad citas valodas un citus DBMS mācīties, lai atrastu/saprastu sev nepieciešamo?
  24. Tāpēc ka pytons, acīmredzot kaut ko nodara cilvēku smadzenēm. Izcils piemērs tam ir daGrevis. Vai arī tev liekas, ka viņam vispirms ir jāapgūst kā strādāt pytonā un postgreSQL(vai pogfig kur citur), lai gan topikā nosaukumā rakstīts - "Mysql: iegūt kollonas value pēc id" un "paldies, cik noprotu, tā ir sql darbība, bet kā lai to uzstaisa uz php?".
×
×
  • Create New...