briedis Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Man te jātaisa viens projektiņš, kura rezultātā jādabon HTML lapa uz diska, bet jāmēģina maksimāli novērst kopēšanas iespējas - vismaz "mirstīgajiem" cilvēkiem :) Loģiski ka disku viņi visdrīzāk varēs nokopēt 1:1, bet lai piem. nevarētu kopēt uz datora. Un vairāk vai mazāk nevar atklāt algoritmu. Vai ir kāds veids kā neļaut HTML kodam izpildīties uz datora, bet gan tikai no diska? Varbūt jātaisa flašā, ar kkādiem mānīgiem akšenskriptiem? Radās neliela ideja, ka moš var uzprogrammēt kādu exe failiņu, kas piem padod kādu identifikatoru html iekšā, bez kura teiksim kāds javascript nevar izpildīties, bet tas exe skatās kādā direktorijā viņš ir un no citām nepalaižas.. nu kkā tā... Kādam idejas, pieredze šinī jautājumā? Ļoti noderētu, ja padalītos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 rodas jautajums vai tu zini kas ir HTML? view source (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 HTML algoritmu? wtf? Kautkad, ļoti sen, arī bija man līdzīga vajadzība, šķiet, toreiz izlidzējos ar kautkādu programmu, kas man visu html kodu pārvērta nesalasāmā javascript`ā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) view generated source var apiet arī tavu JS. nav iespējams noslēpt html! Edited July 11, 2008 by martins256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Es zinu kas ir htmk un zinu ka var apskatīt kodu. Saprotiet, tajā visā html'ā ir kāds NE-HTML ALGORITMS, karoč, cilvēks cilvēks ievada kkādos laukos skaitļus, citos laukos tiek izmests rezultāts. Vai to aprēķina javascripts, vai moš kāds flaš objekts, hz. Bet mērķis ir panākt, lai cilvēks nevar vnk CRTL+C un CRTL+V uz desktopa taisiit un vērt visu to fīču vaļā BEZ diska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Jebkurā gadijumā varēs nokopēt. Ja arī taisīsi flašā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Jebkurā gadijumā varēs nokopēt. Ja arī taisīsi flašā. Jā, bet vai flashs nevar pārbaudīt no kuras direktorijas viņu palaiž? Ja tas nav CD, tad viņš vnk neko nedara. Principā nokopēt jau var, bet lai nevar daļēji lietot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Ja izmanto tikai IE browseri, tad var ar ActiveXObject("Scripting.FileSystemObject"); mēģināt dažādas manipuācijas ar failu sistēmu, lai atpazītu vai ir CD vai nav. P.S. Ja uzinstalē addonu tad uz FireFoza škiet ka arī varēja dabūt ActiveX atbalstu. Edited July 12, 2008 by codez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 nu tāpat var mierīgi dekompilēt un visu `sataisīt kā nākas` :) Ja jau DRM un etc šitu lauž, šitam nekādas problēmas. Tāpat kā ar progām un to seriālām atslēgām... visu var dabūt gatavu strādājot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Vienkārši ir jādefinē resursu izdošana pret atdevi, uz kādiem lietotājiem tiek tendēts. Ja tas ir kaut kas ūber kā Adobe, ko grib atlaust visi, tad ieguvums no ieguldītajiem resursiem pretuzlaušanā ir vērtīgs. Bet ne tad, ja šo lietos sekretāres, kas māk Word`ā rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Loģiski ka disku viņi visdrīzāk varēs nokopēt 1:1 Protams. Pat netērēs disku, tam der arī daemon tools. To prot lietot pat galīgais cirvis, kurš kaut reizi ir saskaries ar to. Tas, kurš meklēs, atradīs iespēju. Omīte google, tiem, kuri prot pajautāt, ne to vien pastāstīs:) P.S. Khmm, man pašam ir jau 39:) EDIT: Tiem 30-50 gadīgiem ir bērni arī parasti... Edited July 12, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Es te runāju par parastiem 30-50 gadīgiem cilvēkiem, visdrīzāk dāmītēm, kam nav nemazākās poņas kas ir daemon tōls :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Nu OK, tad pasaki jēgu tam visam? Galu galā - cik tas ir aktuāli "slēpt HTML"? Jāslēpj jau ir man liekas to Tavu algoritmu, ne HTML.... Edited July 12, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Manuprāt, jāsāk ar to, kāpēc projekts tiek taisīts kā CD, nevis kā web lapa? Un viss, problēma novērsta! Personīgi es neatceros, kad es būtu pēdējo reizi kādu CD katalogu izmantojis, tādi vēl ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaitnieks Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Nevari izmantot Flex/AIR vai ko tamlīdzīgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts