Jump to content
php.lv forumi

marcis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    1,765
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marcis

  1. Šo linku jau vismaz gadu atpakaļ sūtiju uz CERT, bet nekādas reakcijas https://www.google.lv/webhp#q=site%3Agov.lv%20php%20warning EDIT: Patiesībā nav vairs tik traki kā toreiz bija, tagad jau liela daļa salabota :)
  2. parent_id arī būs pareizā pieeja. kāds tieši ir jautājums?
  3. Kur tieši tu mēģini saskatīt servera atbildi? Es ceru, ka network tabā, nevis vienkārši atverot linku. Ja nu nekā, tad izdumpo visu $_POST un/vai $_REQUEST, jo jQuery pusē viss ir pareizi.
  4. http://lv1.php.net/manual/en/language.oop5.serialization.php
  5. Visai interesantas regulārās izteiksmes :) sarkasms, ja kas
  6. PHP shuffle izpildīsies ātrāk un bez mindfuck kverijā. Iesaku atstāt kā ir - darīt to PHP pusē.
  7. marcis

    darbs junior'am

    Jo tēlaini izsakoties, tiek maksāts par "pieredzi". Jo ātrāk un kvalitatīvāk tu izdari darbu, jo vairāk spēj nopelnīt darba devējs un vairāk maksāt tev. Tūkstošus tā uzreiz tev neviens nedos. Ja vien kaut ko nepārpratu, bet šādi iemesli, cilvēkiem ar virspusējām zināšanām, nestrādāt un neattīstīties ir ļoti izteikti visā darba tirgū, jebkurā jomā. Izteicu savu sāpi, paldies par uzmanību :)
  8. Rekur tev ideāls risinājums, nebūs baigi jāiespringst! Tiesa nebūs gluži uz sesiju, bet tās tikai nianses. HTML: <a href="#">Sadaļa <span>[1]</span></a> CSS: a:visited span { display: none; }
  9. addslashes() te nebūs pareizi izmantot, jo tas gluži vienkārši paredzēts citiem mērķiem un neeskeipo visu, kas būtu jāeskeipo kverijā. php.net iesaka mysql ekstensiju kā tādu turpmāk nelietot, nevis kādu konkrētu funkciju. mysql_real_escape_string() būs vienīgais pareizais risinājums, ja tiek izmantotas mysql_* funkcijas.
  10. ORM ir ORM neatkarīgi no frameworka. http://en.wikipedia.org/wiki/Object-relational_mapping
  11. Base62 enkodēšana reāli sux. Bet koda saspiešanai, optimizēšanai un debugošanai Google Closure ( http://closure-compiler.appspot.com/home ) gan reāli rullē.
  12. Tur kaut kas nav ok :( Pēdējais uzdevums failo, apskatot rezultātus, output ir tieši tāds kādu es paredzēju, tomēr FAIL. Varbūt vajag vēl kaut kur parādīt kādu output gaidīji tu? Citādi nesaprotu, kur ir problēma.
  13. Jā, vienīgais risinājums ir piešķilt SSL. Facebook neļauj veidot aplikācijas, bez norādīta https linka, kopš pagājušā gada 1. oktobra.
  14. Nē, tas izskatās kā is_numeric()
  15. @aika, doma teorētiski ir pareiza, ka nevajag taisīt lieku masīvu, bet konkrētais piemērs gan īsti nestrādās.
  16. easy game ? <? $new = array(); foreach($array as $key=>$value){ if(array_key_exists($key+1, $array)){ $new[] = $value-$array[$key+1]; } } ?>
  17. marcis

    Android + DB

    Tās WebView aplikācijas nežēlīgi bremzē. Renderēšana notiek vienkārši ultra lēni. Ja vēl piekabini JS (kas jāaktivizē atsevišķi), tad vispār čau.
  18. Tāda funkcija ir arī katram sevi cienošam IDE :)
  19. @daGrevis - tas diezvai palīdzēs, jo tādā gadījumā tiks lietots defaultais php.ini norādītais ports, kas var arī nesakrist ar to uz kura griežas mysql serveris. Turklāt porta nenorādīšanas iespēju, iespējams, nepieļauj freimworks. root@dev:~# netstat -tapn [...] tcp 0 0 0.0.0.0:3306 0.0.0.0:* LISTEN 975/mysqld [...] P.S. Agile Toolkit ir radīts Latvijā :)
  20. Vispār korektu ceļu tēma te arī tikusi apspriesta vairākkārt. Ja tev katrai aplikācijai ir savs domains, tad nekādu problēmu, visur priekšā met slashu. Problēma sākas tajā brīdī, kad aplikācijas ir sadalītas pa mapēm ( domain.tld/app1, domain.tld/app2, etc ). Lielākajā daļā freimworku šī lieta tiek risināta ar funkcijas palīdzību, kurai padod absolūtu ceļu no aplikācijas root'a un funkcija prependo pārējo. Piemēram: <? echo l0lz('folder/file.ext'); // /app1/folder/file.ext ?>
  21. Taisi ko vien gribi ar Player API http://code.google.c...tml#player_apis
×
×
  • Create New...