Artenis Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Šeit iegūts tas mainīgais: $a $a = $row['j_cena'] * $kurs; echo '<p style="color:red;"><b>'.$row['j_cena'].' € '.number_format($a,2).' LVL</b></p>'; Šajā rindiņā šo vietu - '.number_format($a,2).' parāda tikai uz mana servera, toties uz serveris.lv servera to parāda pa 0.00LVL Kas varētu būt pie vainas? Un kā tas var būt, ka uz mana servera rāda, bet uz tā servera to pašu parāda tikai pa 0.00LVL... Iepriekš paldies! Edited June 11, 2008 by Artenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Cik ir $row['j_cena'] un $kurs vērtības uz tā serveris.lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 (edited) $row[j_cena] ir neskaitāmā daudzumā, tik cik j_cena (jaunā cena) arī ir pievienota [$row[j_cena] = Kaut vai 10]! $kurs ir ~0.7028 (šis ir tikai viens lielums, vairāk viņu nav) Visas vērtības tādas pašas kā uz mana servera. Edited June 11, 2008 by Artenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Kā tas ir jāsaprot - "neskaitāmā daudzumā" ? Mani interesē konkrētas vērtības un datu tipi kādus pieņem šie divi mainītie. Ja tev $kurs ir tiešām tāds strings "~0.7028" tad nav brīnums, ka tur nekas sakarīgs neizvadās. Reizināt drīkst skaitļus, ne stringus. Izdari lūdzu print_r abiem šiem mainīgajiem un parādi, ko tas izvada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 pareizi ir $kurss, nevis $kurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Mr.Key? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Mr.Key šinī gadījumā ar tavām LV zināšanām pat dirs* nevar noslaucīt! Taisniība bija bubu! :)... Kļūda ir atrisināta, paldies bubu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devs Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Tiklīdz izlasīju tēmu, man uzreiz bija skaidrs, ka visticamāk vaina saistībā ar mainīgo tipiem! :) Stulbi tomēr ir tas, ka php neliek obligāti definēt mainīgajam tipu pie izveides... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Devs, ja tā būtu, tad PHP nebūtu tik populārs un visticamāk šis forums arī neeksistētu. :) Tā teikt - PHP mīnusos ir tā spēks. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Arteni, ar analfabētismu nav ko lielīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts