Jump to content
php.lv forumi

Devs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Devs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ja viņš ir Elko un GNT izplatītājs un viņam ir noslēgts ar viņiem līgums, tad jau viss kārtībā, bet ja viņš izmanto piekļuvi viņu datiem savtīgos nolūkos, tad es iesaku Elko un GNT pievērst uzmanību šim gadījumam, jo tas būtu tas pats, kas es piemēram, reklamētu Addidas kurpes, pašai Addidas par to nezinot un vēl saņemtu par to naudu...
  2. Tiklīdz izlasīju tēmu, man uzreiz bija skaidrs, ka visticamāk vaina saistībā ar mainīgo tipiem! :) Stulbi tomēr ir tas, ka php neliek obligāti definēt mainīgajam tipu pie izveides...
  3. Devs

    php vai asp?

    .NET arī vari taisīt webus un ASP nav nekāda programmēšanas valoda, bet gan teiksim tā - pirms .NET web risinājumiem bija ASP. Vari rakstīt uz .NET valodā C# vai Visual Basic. Vajadzētu būt iespējamībām savietot ar citām programmām. Ar php gan būs grūti šai gadījumā, ja vajadzēs chartus utml. P.S. MS ir arī tāds Sharepoint. Es nesaprotu, ko visi cepjās, ka MicroSoft piedāvā visu par maksu, viņiem tak ar nauda jāpelna. :) Uztaisiet kādu tādu programmu un tad daliet bezmaksas - gribētu redzēt, kurš to gribēs darīt! :D
  4. Nu te jau vairāki apstiprinot, ka tā lieta nestrādā tikai pastiprina manis teiktā taisnību par to, ka ir nepieciešams maksimāli vienkārš tūlis, jo: 1) darbinieki nevēlas un nekad nevēlēsies atskaitēm tērēt daudz laika, jo tas, pirmkārt, nav patīkami; 2) šim tūlim nevajadzētu kā jauni apgūstamais programmai - tam jābūt ir tik vienkāršām, lai 5 minūtēs apskatoties ir skaidrs, kā to lieto; 3) šī tūļa noderīgums varētu izpausties tā, ka nav jāizprašņā cilvēks, ar ko viņš ir aizņemts un ko dara... Lai arī citiem tas būtu uzskatāmi.
  5. Priekš kam tev vajag project management tool? Lieki sarežģīt sev dzīvi? Es saku uzreiz, esmu redzējis, ka ir uzņēmumos ieviests kāds personāla vadības tūļi un ne tie veiksmīgākie varianti... Risinājums - dokumentācija: 1) programmētājiem - API - jo nu protams, visjēdzīgāk ir izmantot vienu sistēmas pamatu visiem web projektiem, teiksim. 2) dizaineriem - individuāli, skatoties pēc dizaina, tur nekas nav jānosaka, izņemot idejas izklāstu un termiņu. 3) datubāžu administratoriem - izstrādāt datubāzes un to shēmas, ko nodot programmētājiem. 4) servera admins - ko vajag to dara, klasiski nodarbojas ar serveru uzturēšanu, konfigurāciju, installācijām utml. Soļi projekta izstrādē tak visiem ir zināmi, katrs dara savu darbu un ja vajadzīgs toolis piefiksēšanais - vislabāk būtu ļoti vienkāršs webs, kur katrs ievada sava darba pabeigtības pakāpi un termiņu. Viss vairāk arī neko nevajag. Tādu tooli var uztaisīt pats dažu nedēļu laikā - jo vienkāršāks, jo labāk.
  6. MS SQL parasti tad savieto ar IIS un .NET. Vēl tev vajadzēs Visual Studio, lai izstrādātu! Tā ka nu tik turies - licencēs vien aizies piķis labais! :)
  7. Devs

    ZendFramework.Lv

    Es pieņemu, ka ZendFramework.LV varētu likt iekšā pārsvarā tulkotās pamācības. Visur jau liekam atsaucas uz framework.zend.com mājaslapu, kur vajag. Bet vēl - jaunrade - cerams, tik likti iekšā koda gabali un pašu sacerētas pamācības - es viens to visu nespēju izdarīt tāpēc jautājums - kādā būtu atsaucība, jo redaktoru tiesības lapai varētu iedot visiem, kas kodē ZendFramework un labprāt tur kaut ko ierakstītu!?
  8. Devs

    ZendFramework.Lv

    Laikam jā, nav jēgas ne jau tikai zemās aktivitātes dēļ. Bet arī tādas lietas dēļ, ka tur nav kur īpaši izvērsties - izvērsums jau ir lasāms pašā http://framework.zend.com, nevajag veikt dubultu darbu...
  9. Devs

    Meklēju freelanceri

    Uzreiz pasaku - ja vajag, lai tas projekts ir kaut cik vērtīgs, šāda apjoma projektu nevar taisīt kaut kādā bezmaksas cms, ne joomla, ne drupal (labākie no pieejamiem), bet jātaisa viss no sākumā speciāli vajadzībām pēc specifikācijas, kurai arī jābūt obligāti šai projektā. Nu programmēšana vien varētu izvilkties līdz 1000 Ls - vismaz es piekristu! ;)
  10. Devs

    ZendFramework.Lv

    Slikti... Tad jau esi pasīvs... Hmm... Laikam jau nav jēgas veidot šo saitu ne tikai zemās potenciālās aktivitātes dēļ, bet arī tā dēļ, ka būs maz info, ko atjaunot - visu Zend jaunumus tak netulkošu ;)
  11. Devs

    ZendFramework.Lv

    * informāciju varētu likt es un jebkurš cilvēks, kuram ir attiecīgās lietotāja tiesības piešķirtas (piemēram, tu); * visai informācijai vajadzētu būt vai nu par ZendFramework vai arī citu frameworku salīdzinājumiem ar Zend; * domāju ka pats varēšu atjaunot to saitu pāris reizes mēnesī :) * informācijai un vēl - varētu arī tas piedāvāt pakalpojumus - developingu uz ZendFramework - taču piedāvāt netiešu, jo Zend Framework vārdu nedīkst izmantot promotion :)
  12. Neesmu no Latgales un nav naids pret firmām. :) Saku vienkārši patiesību - kāda ir reālā situācija. Firmas tieši taisa pašas savus freimworkus un parasti viņi arī ir līki.
  13. Devs

    ZendFramework.Lv

    Tur jau tā lieta, ka es šo informāciju gatavajot varu sniegt informāciju ne tikai citiem, bet arī apmācīt sevi - darbā noderīgā lietā! ;)
  14. Devs

    ZendFramework.Lv

    Vai ir vērts tērēt naudu par domēnu un servera īri? Laikam jau ne...
  15. Devs

    ZendFramework.Lv

    Šai saitā varētu būt viss par un ap ZendFramework latviešu valodā... Vai būs apmeklētāji?
×
×
  • Create New...