Jump to content
php.lv forumi

Artenis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    314
  • Joined

  • Last visited

About Artenis

  • Birthday 04/19/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://extremelv.sytes.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Smiltene

Artenis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Brīva vakance JavasScript un jQuery programmētāja amatam. Nepieciešam iepriekšēja pieredze ar šo programmēšanas valodu. Pilnas slodzes darbs Rīgas centrā. Pieteikumus sūtīt uz [email protected]
  2. Nepieciešams php programmētājs. Pilna laika darbs. Galvenie darba uzdevumi ir programmēt kvalitatīvus web projektus, kuriem lielākoties mērķauditorija ir globālie interneta lietotāji. Ineresentiem sazināties rakstot [email protected]
  3. Sveiki! $(document).ready(function(){ $(".object").click(function(e){ //daru darbību. }); }); Lieta tāda, ka ielādējot lapu varu kustināt jebkuru nepieciešamo objektu. Taču, ja pievienoju jaunu objektu ar (append) tad šī jQuery funkcija uz jauno objektu nereaģē, kamēr nav pārlādēta lapa. Kā panākt, lai pievienojot objektu uzreiz varētu ar to rīkoties, bez lapas pārlādes. Ceru, ka paskaidroju saprotami. Paldies! Atvainojos, iepriekšējā topikā bija tas, kas vajadzīgs. Lieta atrisināta.
  4. Nē, ar reklāmām nav saistība. Labi, liels paldies par info.
  5. Sveiki. Vai ir iespējama sekojoša darbība. Izveidoju html objektu, pievienoju kaut vai onCLick="clickFlash(flash_id);" un palaižot šo funkciju, funkcija izsauc to pašu, kas notiktu, ja noklikšķinātu tieši uz paša flasha. Ceru, ka domu sapratāt. Paldies!
  6. Gribētos to bez cikla izdarīt vai tā būu iespējams izdarīt? Jo būs daudz lietotāju.
  7. Kā izskatītos kverijs, kur vajadzētu nodzēst katram lietotājam visus ierakstus, ja ierakstu skaits vienam userim pārsniedz 100, tobiš ja vairāk par 100 ierakstiem, tad lai nodzēš tam lietotājam visus ierakstus, kas vecāki par 100 un atstāj jaunākos 100. tas ir ja ir 103 ieraksti, tad nodzēš 3 ierakstus, kas virs 100. Atvainojos, par tik nesekarīgu skaidrojumu, bet varbūt kāds var palīdzēt! Paldies!
  8. Iespējams tēma ir izrunāta, bet tomēr - nevarēju izdomāt kā šo pareizi atrast. Ir šāda funkcija, kas apstrādā visus textarea. function nics(){ bkLib.onDomLoaded(function() { nicEditors.allTextAreas() }); } Norefreshoju lapu izsaucu nics() un visi lauki apstrādāti, ļoti labi. Tad es esošo lauku vietā ielādēju citus - jaunus laukus un līdz ar jaunajiem laukiem arī izsaucu funkciju nics() taču ar get,load,post ielādētjot šos laukus ar visu nics() izsaukšanu - lauki netiek apstrādāti. Principā nenostrādā: bkLib.onDomLoaded(function() { nicEditors.allTextAreas() }); uz alertiem reaģēja. Tiek lietots šis te editors: http://js.nicedit.com/nicEdit-latest.js Kas par iemeslu, ka ielādējot ar jQuery šī funkcija atsakāš darboties? Paldies, ceru, ka domu paskaidroju +/- saprotami. Paldies jau iepriekš.
  9. Cik esmu lasījis un skatījies variantus, tad uz lielu lietotāju skaitu un tabulas izmēru, order by rand() ir ļoti slikts variants no kura vajadzētu izvairīties.
  10. Sveiki! Radās jautājums par to kā labāk varētu dabūt 2 vērtības no tabulas laukā, pilnīgā randomā. nezimantojot rand(); ar pēc iespējas lielāku ātrdarbību, lai mazāk kaut ko noslogotu. Pašlaik vienīgais mans variants: <?php $count // tabulas ierakstu skaits, kas tiek iekešots uz n laiku. $rand=rand(0,$count); $result=$p->db->query("select id,user ".TBL_USERS." where user!='".$id."' limit $rand,1") or die(mysql_error()); $row=$p->db->fetch($result); $uid[1]=$row['id']; $rand=rand(0,($count-1)); $result=$p->db->query("select id,user ".TBL_USERS." where user!='".$id."' and id!='".$uid[1]."' limit $rand,1") or die(mysql_error()); $row=$p->db->fetch($result); $uid[2]=$row['id']; ?> Lai cik tizli tas iespējams neizskatītos, bet šāds ir pašreizējais variants kā iegūt tās vērtības, bet īsti citu bez rand() nevaru iedomāties. Varbūt ir kādi labi varianti? Blakus šīs vērtības gluži atrastos nedrīkstētu. Paldies! Cerams, ka domu izklāstīju pareizi.
  11. Jā tādēļ nevaru izdomāt pareizi kā tas būtu pareizi, jo nav tas pašos row datos.
  12. Paldies! Paskatīšos. Vietas piešķirts nav doma tāda, ka tas tops ir dinamisks un mainās principā katru sekundi.
  13. Sveiki! Ideja sekojoša. Piemēram ir 1000 lietotāji un ir top 20+1(es). Es parādu to top 20, bet kā 21 gribu ielikt arī savu vietu topā. Īsti nevaru iedomāties. Ko darīt, ja es piemēram esmu 800 vietā no visiem, bet kā to mani - vienu no visiem lietotajiem parādīt, lai nebūtu drausmīgas slodzes un bremzēšana? Īsumā: top20 + mana pozīcija no visiem. (1,2,3,4....20,800) Ceru, ka sanāca paskaidrot kaut cik prātīgi, lai doma būtu. Paldies.
  14. skaidrs! Tad būs jāliek dati iekš DB. Doma bija jā tāds paliels array, no kura tik vienu paķeram, bet nu okai! Paldies par informāciju!
  15. Sveiki! Doma ir tieši par performanci! Kā būu labāk veidot lielu array failu kurā būtu piemēŗam 100 000+ vērtības, no kuras tiktu nolasīta viena vērtība randomā vai arī datubāzes tabula ar 100 000+ ierakstu no kuras arī būtu jānolasa tikai viena vērtība randomā!? Kāds būtu optimālākais un labākais variants kā nebremzēt lapas darbību uz lielu skaitu online lietotāju skaitu? Paldies!
×
×
  • Create New...