Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

hackerman, pavalkāsi maiku pa 2..4Ls kādu mēnesi, un maiku pa 40Ls kādus 2 gadus - tā otrā būs DAUDZ labākā sāvoklī nekā pirmā.

PS: es domāju ka tekstā jābūt kaut kam patrotiskam, piem `Latvian php freak` ... tā lai zin ka savējie ;)

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Nu hello world manuprāt nebūs tas labākais variants. Es atbalstu iepriekš minēto ideju -

<?php
 while( $programming ){
$skill++;
 }
?>

Vēl biški piedomāju:

<?php
 if( $programming && $problem ){
header ('Location: php.lv/f')
}else{
//something....
?>

p.s. taas beigas nevareeju izdomaat kautcik sakariigas =/

Edited by hackerman
Posted

Pirmais ir <c> cucumber (laikam).

Ņēmu no to kā paraugu un to izsaukuma zīmi kautkā pierakstīju... Labots.

Posted (edited)
pavalkāsi maiku pa 2..4Ls kādu mēnesi, un maiku pa 40Ls kādus 2 gadus - tā otrā būs DAUDZ labākā sāvoklī nekā pirmā.

BIG ERROR !!!

nevienmeer.... man IR maika kas maksaaja 15 LS (bez nekaadas apdrukas) un skaitijaas (SAMIJ KRUTOJ --> viens no "TOP PRINT" modeljiem....) 5 mazgashanas un istaipijaas apkkakliite un ir reklamas kreklinsh (ar apdruku 3,5 LS ) (Starp citu FIDO ;) ) un iet joprojaam....

P.S. Dzirdot vardus TOP PRINT man nelabi paliek...... (nekad dziive sho firmu vairs nepirkshu .... kautgan skaitaas vieni no labaakajiem prieksh apdrukas......)

taa kaa....

Edit: nu vispaar jau paredzeeju kaa shaads Marasms buus... , bet nedomaaju ka tik ilgi...... (domaats par dizainu )

Edited by Grey_Wolf
Posted (edited)

'Hello world!' tiešām nav slikts variants, varbūt vienīgi labāk būtu:

<?='Hello world!';?> (monospace)

Short & simple.

Savējie sapratīs, a pārējiem tāpat būs pofig, pat ja visu kreklu sadrukātu ar lieliem PHP

Edited by Exzo
Posted (edited)

Bet ja nu short_open_tags = off? :)

<?php echo 'ASP.NET sucks'; ?>

vai

<?php echo 'Life is too short for Java'; ?>

Un visu ar syntax highlighting, protams.

Šis ir labs. :)

Edited by GedroX
Posted

varbūt kāds uzliek balsošanu ar kādu no apdrukājamo kreklu tekstiem un tad jau gan jau izvēlsies, (bet nu nez vai kas tiks līdzēts), jo nevisi gribēs izvēlēto tekstu! :|

• Create New...