Jump to content
php.lv forumi

king999

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Visums

king999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ja gribi būt pavisam kruts vari pielikt tā, ka attiecīgi tik displejots attēls. Bet man šķiet, ka principā labāk, būtu nevis šeit sql DB tīt iekšā, bet vnk TXT failā ar fwrite glabāt, un vienā glabāt Apm: user_votes: username|vote_sum vote_count: username|vote_count un tad vnk izdalīt tos abus. Protams tad būtu jāuzliek .htaccess fails, kas aizliedz abus failus labot caur browseri. Cheers.
  2. Nu pec ideja to var panakt ar javascript noradot uz kurieni postot datus vai kka taa.
  3. Damn, izlasi pamācības, ko dara sesijas? Tu problēmu risināji šādi: Cilvēks ir uzvilcis kurpi, kas spiež. Tad neko nedomājot aiziet pie ārsta, saka, ka sāp kāja, ārsts arī alkaholiķis, un neko neskatās, tikai saka, ka kāja jāamputē, jo kupre pa mazu. Problēma atrisināta, kāja nesāp, bet funkcionalitāte zūd.
  4. Tad pielieto primitivu aizsardzību, piemēram ļauj pievienot tikai *jpg failus u.tml. Tad palasi googlee par to kā izvairīties no shell injekcijām ar failiem. Un tad jau drošība būs kārtībā ;)
  5. Man nav bijusi nepieciešamība pēc šim lietām, un ja vajadzēs, tad w3schools.com + google.lv palīdzēs :D
  6. Js nav nepieciešams uzreiz. Vēl tagad nezinu neko daudz vairāk document.write :D
  7. NU ir 1:1000 cerība, ka pēc tam kādam iepatiksies, un no tā cilvēka radīsies veiksmīgs php programmētājs
  8. php + javascript(ajax) + mysql Tas ir tas, ko tev vajag
  9. king999

    maacities

    eregi, piekrītu ļoti labs manuālis. Tad arī pamatus es apguvu no tādas grāmatas "PHP glazam hakera" Daudz labu lietu par drošību, kā arī pamati labi izskaidroti.
  10. Nu lietotājs ir tikai viens! So paldies, tagad viss strādā.
  11. http://paste.php.lv/5734 It kā šitam kodam vajadzēja strādāt, jo strādāja kad POST datus salīdzināja ar php kodā dotām vērtībām, bet tagad, kad velk datus no datubāzes viņs vienalga redirektē atpakaļ uz login lapu pat ja parole ir pareiza.
  12. Es taisīju tā, ka vnk kad ieiet attieciegajā sadālā tas css kods ir modificēts ar savādāku klases nosaukumu un pievienots tas izcelšanas efekts. Piem iekrāsots :)
×
×
  • Create New...