Jump to content
php.lv forumi

KAC

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KAC

  1. KAC

    FancyBox

    99% iesūtīto bugrepotu gadījumos problēmas iemesls ir: 1) lietotājs neizprot/neprot jQuery/JavaScript/HTML vai CSS (vai vispār neko no tā nesaprot) 2) lietotājs nav izlasījis FAQ 3) lietotājs ir ielaidis stulbu kļūdu (klasisks variants ir atstāt lieku komatu un IE izmet JS kļūdu)
  2. KAC

    Algas

    Piemēram, manā uzņēmumā.
  3. Jā, tiešām tas ir tavs spīdosais plāns???? Ja tu plāno visu dzīvi nodzīvot divatā vai viens, tad ir ok. Un ja nu uzrodas ģimenes pieaugums? Ņemot vērā to, ka bērnudārzi ir pārpildīti, pensionēšanās vecums ir palielināts un vecvecāki strādā, tad vēl paliek divi varianti - piķot privātajam bērnudārzam vai algot auklīti, līdz ar ko no sievas algas, vēl atņemot ikdienas tēriņus, pāri nekas nepaliek, ja vien, protams, tai nav spīdoša karjera. Tā ka, ja sieva sēž mājās un audzina bērnus, tad ar Ls600 nu ko var izdarīt? Paņemt kredītā dzīvokli uz 30gadiem un grauzt sausiņus.
  4. Drupal: par 10h stundā vismaz var Rīgā atļauties uzturēt ģimeni, nopirkt normālu dzīvokli, labu mašīnu, gribētu zināt, kā tu to spētu izdarīt ar saviem Ls600. Nu, ja tu plāno visu mūžu dzīvot viens un katru brīvo vakaru pavadīt, taisot haltūras, .... then get a life
  5. Esmu pats pabeidzis LLU ITF. Par WEB tehnoloģijām ieinteresēja Kazainis, kas jau pirmajā kursā spieda kārtīgi samācīties HTML. Tā lieta aizrāva un trešajā kursā, kad jau bija PHP, aizgāju uz pāris lekcijām palasīt avīzi un eksāmenā parunāties. Tas viss atkarīgs no paša, cik manīju, tad kursa beigās dažiem joprojām bija zilie brīnumi piem. slēgties pie db, bet daži bija apguvuši normālā līmenī.
  6. Vismaz cs.hackers.lv/shop/ izmanto fortumo.lv/
  7. vismaz uz mana maca šis fonts neattēlo pareizi garumzīmes
  8. ir tāds "jQuery Dimensions Plugin", bet man skjiet, ka prieksh menu pietiktu ar vienkāršu css pozicionēšanu
  9. Vēl variants: html { /* Force Vertical Scrollbar */ /* IE */ overflow-y: scroll; /* Moz */ height: 100%; margin-bottom: 0.1em; }
  10. paskatījos vecos skriptos, ka reiz biju uzrakstījis šādu Rīgas laika ziņu iegūšanai: http://paste.php.lv/6029 varbūt kādam noder
  11. saproti cik tas ir plašs jēdziens?
  12. Ar šo kantori neesmu saskāries, bet, ja nekas neizdodas, tad varbūt varam piedāvāt savus pakalpojumus (sūti ziņu uz [email protected])
  13. neņemiet vērā Grey_Wolf, viņš ir pilnīgs frīks. bet par tēmu - klavai vajadzētu precīzāk nodefinēt problēmu. varbūt tur var iztikt ar float, varbūt nē, nevar jau zināt
  14. Ar jquery pavisam viegli - $("form#chatform").submit(function(){ $.post("backend.php",{ message: $("#msg").val(), name: $("#author").val(), action: "postmsg", time: timestamp }, function(xml) { addMessages(xml); }); return false; }); (no http://www.sitepoint.com/article/ajax-jquery/ )
  15. KAC

    Ko darit?

    andrisp: vienīgi tur nebūs smuki norādītas preču īpašības, ko izmantot meklētājos. tas vien jādara pašam ar rociņām.
  16. KAC

    T krekli

    es balsoju par <?php echo 'Life is too short for Java'; ?>
  17. KAC

    T krekli

    nu var jau izdomaat vairaakus variantus un miers. shaadaa tempaa tkrekli buus labi ja naakamvasar
  18. kaut kur lasiiju, ka zvaigniites lietoshana mysqlim nesamazina aatrdarbiibu. tas arii ir eerti, taapeec to izmantoju vienkaarshiem selektiem.
  19. Manupraat, augstaaka izgliitiiba paraada tikai to, ka cilveeks ir centies ieguut diplomu. Jo tu nezini cik kvalitatiivi to apguvis un vai vispaar kaut ko ieguvis pa tiem pavadiitajiem gadiem. (tas, protams, nav visaas profesijaas). Es zinu vairaakus briinumus, kas ieguvushi bakalauru, kas saistiits ar programmeeshanu, bet taa iisti pat nezin kas ir cikls.
  20. ar jquery tas būtu $("#divaID").fadeOut("slow"); ;)
  21. KAC

    T krekli

    man piem patik shitaads :) http://www.thinkgeek.com/tshirts/generic/724a/
  22. ja nemaldos, tad bija jaaizveido links uz jad failu, kursh satur linku uz jar failu
×
×
  • Create New...