Kristabs Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Uztaisiet jaunu forumu ar ielūgumiem, kur var palasīties un paprasīt padomus par sakarīgiem topikiem. Jau apnicis, kā nomainīt skinu e107 un cs monitori un kā lai teibla šunā vis alaignojās pie labās malas... Citreiz tā apnīk, ka visus atzīmēju, kā lasītus un droši vien izlaižu arī kādu sakarīgu topiku. Tas kas notiek pašlaik jau kļūst vienkārši par spamu. Domāju, ka neesmu vienīgais, kas tā domā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Neticu, ka kautkādi ielūgumi to atrisinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Skolās brīvlaiks lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 tādiem cs monitorētājiem ielūgumu sistēmu tik vajag! saradīsies viņi vēl vairāk ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Es arī tieši biju aizdomājies, kas par magnētiskajām vētrām sākušās, ka tik daudz CS monitorētāju saradušies. Tagad skaidrs - skolas brīvlaiks :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 labi, ka tas jau beigsies 1dien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 varbuut laacz var iecelt kadu bubu mazo paliigu, kas patiritu to forumu :) piemeram andrisp patstavigi te apgrozas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 vienkārši ignorēt šādus topikus vai tad nevar, kaut vai pēc nosaukuma kurš satur "man neiet", "pls", please" etc, bet vispār tiešām piegriežas Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 tādus topikus pataisno ir jādzēš ārā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM^ Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Zinu tik no kurienes šitie zvēri nāk - gign.lv Tur tie uzsūc visu idiotismu un cerībā, ka kāds no šī foruma palīdzēs izveidot CS monitoringu viņu n-tajiem serveriem, viņi masveidā parvietojas uz šo forumu. P.S. varbūt vajadzēt sarunāt ar gign.lv dabūt visu lietotāju IP un bloķēt pieeju? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
king999 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 NU ir 1:1000 cerība, ka pēc tam kādam iepatiksies, un no tā cilvēka radīsies veiksmīgs php programmētājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Domāju, ka neko nevajag ne bloķēt, ne mainīt. Ja nepatīk, ka uzdod stulbus jautājumus - vari vienkārši ignorēt. Man piemēram no stulbiem jautājumiem tikai garstāvoklis uzlabojas. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 dream on... tie takš RIMI krāvēji pa dienu, naktī sēž datorsalonos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Izskatās, ka noticis medicīnai nezināma disleksijas vīrusa uzliesmojums: faili - fajli neiet - nejiet vajag - vajg, vaig savulaik - saulaik mēģināt - meiģināt O tempora, o mores! Starp citu... Ja nu kādam ir tik lielas grūtības ar pareizrakstību: Latviešu valodas pareizrakstības vārdnīca FireFox pārlūkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Ielūgumu sistēma manuprāt palīdzētu. Jo ja es ielūdzu kādu citu, es par to citu uzņemos atbildību. Ja tas ko ielūdzu dara galīgās muļķības, viņu bloķē un man brīdinājums. vienīgi tie e-pasta serveri kā http://www.pookmail.com/ , http://mailinator.com/ jābloķē ... ja tos muļķīgos topikus ignorētu, gan jau viņiem pašiem arī apniktu un aizvāktos uz citurieni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts