Virtuall Posted November 12, 2006 Author Report Share Posted November 12, 2006 (edited) Pamēģini vismaz izlasīt sludinājumu. 1) Nekur nebija vispar teikts ka runa iet par web lapām. Ne vārda. Vēl jo vairāk, bija teikts ka darbs ir interesants, un "lapu taisīšanu" tādā līmenī kā tu to saproti es par interesantu neuzskatu. 2) Ja pēc tā, ka es meklēju programmētāju, to secini, ka mēs piedavājam _dizaina_ pakalpojumus, sorry, tev nopietni jāpiestrādā pie loģiskās domāšanas. 3) Bija teikts ka alga ir, sūdīga bet stabila, nevis procents. 4) Jā, viss tiešām iet caur SIA un ar PVN. 5) Nepamatota un nepārdomāta citu apmelnošana ir baigi nerespektabla lieta, esi ar to piesardzīgs. 6) Vari nenervozēt. Es jau esmu atradis labu komandu, ar to pirmam laikam pietiks. Edited November 12, 2006 by Virtuall Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_ Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) 1) Sludinajums bija meklejam PHP programetajus, meginasiet OS taisit ar PHP ? 2) http://verypositive.com Web design & development , pat nezinu no kurienes izraktu par web lappam Edited November 14, 2006 by GS_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokimons Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Vaj vēkl var pieteities? Es buūtu armieru uz jrebjkuru algu pat sudigu jo man mama nedod kabatas naudu vairak. Es tagat māku rakstit quverijus jau un ari OOP esu abguvis. Tada aukstā limenī vel ne varbūt jo man ir tagat 10 gadi tikai jau. Bet es varetu rakstit vismaz kādu kooda dalu un laikāds lielāks mani parbauda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Es tev neticu (par to OOP zināšanu). Es pat par sevi neesmu pārliecināts, ka labi zinu OOP, kaut arī programmēju vairāk nekā 10 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 pokimons man šķiet vispār ir fake persona :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 pokimons man šķiet vispār ir fake persona :) hmm vinsh tacu mineeja savu vecumu ... Kaapeec lieki 'uzbraucieni', un shii teema jau sheit forumaa ir cilaata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 skatos tagad modē nākusi prasība OOP, kaut gan varu saderēt, ka 80% no darba devējiem nemaz nezin kas tas ir, vienkārši labāk sludinājums izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokimons Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ilgu laiku gan vajadzeeja, lai konstateetu, ka taads stulbenis kaa es ir fake persona! noeju no skatuves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuall Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 1) Sludinajums bija meklejam PHP programetajus, meginasiet OS taisit ar PHP ? Nē, ne OS bet tuvu tam. To, ko mēs taisām, tagad ir stilīgi saukt par "frameworku". 2) http://verypositive.com Web design & development Nu ir tak kaut kā nauda tām algām jāpelna ;) skatos tagad modē nākusi prasība OOP, kaut gan varu saderēt, ka 80% no darba devējiem nemaz nezin kas tas ir, vienkārši labāk sludinājums izskatās. Tad laikam es esmu no tiem 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizard Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Isteniba cilveks godigi uzrakstija visu ka ir, ja man nebutu tik n00biskas zinashanas noteikti pieteiktos :) Varbut kadreiz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts