Jump to content
php.lv forumi

pokimons

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

pokimons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bubu :) :) :) Droši vien kāds no mana pulciņa sīčiem būs manu pArOli uZZZlauZZizzz :) Vai arī tais reizēs ķirsī būšu bijis. Visu Tu pamani... laikam Tev labs pulciņa skolotājs būs bijis... kādreiz :)
  2. Paldies, Aleksej. Izlaboju. Darbojas. Mainīgo nosaukumi? Viesnīcu numuros izmitināmo personu kombinācijas. a1 - 1 adult a2 - 2 adults a2a - 2 adult + 1 adult papildus gultā a2aa - 2 adult + 2 adult papildus gultās a2c - 2 adult + 1 child a2cc - 2 adult + 2 childs Kas tur tik diži nesaprotams? ---------------- Bet vispār liels paldies par atsaucību, puiši. Baidos ar saviem jautājumiem te uzbāzties, parasti pats tieku ar visu galā, izmantojot Google un RTFM. :) Lūdzu piedot, ka neesmu tik uuberkruts programmētājs, kā citi, manā vecumā (man ir 53 gadi) galva vairs tik forši nestrādā, kā gadus 20 iepriekš.
  3. Kods te: http://paste.php.lv/b7ec93b307ebc47823d31b54a788e145?lang=php Visas caur URL nosūtītās vērtības, kuras nāk no php, aiziet normāli. Taču viena vērtība, kas skriptam nodota kā parametrs, aiziet nevis kā skaitliska vērtība, bet parādās kā mainīgā nosaukums. Kā caur URL nosūtīt šo mainīgā skaitlisko vērtību?
  4. Paldies, Mefisto. Tas nebija viegli (pirmoreiz) bet nu jau iet :)
  5. Ir forma, kuru submito. Pēc submitošanas šīs formas lauku vērtības tiek ierakstītas sesijas mainīgajos. Lapā ir objekts, uz kura uzklikšķinot, tiek atvērts layer, kurā vajadzētu parādīt šīs sesijā ierakstītās vērtības. Taču tas nenotiek - precīzāk, parāda tās mainīgo vērtības, kuras bija pirms iepriekšējā submita. Palasīju Googlē - izrādās, vērtības sesijas mainīgajos tiek ierakstītas tikai tad, kad līdz galam nostrādājis viss skripts (nosubmitojot vēlreiz vai pārejot uz citu lapu). Lūk, kāpēc jaunās vērtības parādās tikai pēc atkārtotas submitošanas. Kā varētu atrisināt šādu problēmu, nerefrešojot lapu vai nepārejot uz citu lapu? Kā izdarīt, lai sesijā ierakstītās vērtības varētu lietot tajā pašā failā,kurā tās definētas?
  6. sakiet lūdzu. kur var labi izlasīt par XML tā lai saprastu. paldies. man saprotams ir, kā man uztaisīt skriptu, lai to XML failu dabūtu. uztaisa query, atver failu un ieraksta iekšā. neskaidrs ir kas cits. 1. - vai tas, kas no manis grib to XML dabūt, raksta apmēram šitā: http://www.pokimoms.lv/pokimomafails?a=1&b=2&c=3 utt? 2. - kas ir GET un POST requesti? kad tādi jālieto. tik nesūtiet uz Googli un jauko RTFM. esu pokimons.
  7. pokimons

    mazs logs

    jēziņ marija, neko nejēdz un grib lai viņa vietā izdara.
  8. zinu. būs laikam jātaisa variants ar 1x1px imagi. bet vai vajag? visi iet, izņemot f#$#$% Operu
  9. Izveidoju konteinera DIV, kurā iekšā 3 paralēli sub DIV - menu, content un mala. Sekojot gūglē atrastai pamācībai (paldies, bubu) panācu, lai visi 3 sub_divi ir vienāda augstuma: konteineram height = auto, overflow = hidden katram subdivam padding_left = 3000px, margin_left = -3000 IE6 rāda normāli, FF2 arī, NN8.1.2 arī. Tikai Opera 9.0.2 norauj vidējo DIVu (piem., izvēlnes punkts Padomi, tur vidējā divā ir daudz teksta). Praktiski rāda tik, cik uzstādīts height kreisās puses (menu) sub_divam Ko tur varētu labot? http://84.237.170.6/ciekurins - ja to var redzēt
  10. Paldies, bubu, problēma atrisināta. konteinera DIV: owerflow: hidden katram sub-divam: padding-bottom: 2000px; margin-bottom: -1990px;
  11. Man vajadzētu palīdzību šādā jautājumā: ir konteinera DIV's, kurā iekšā ir 3 sub-DIV'i - paralēlas kolonas - menu, content, rightside. Vajadzētu, lai sākumā visi sub-DIV ir vienādā augstumā, bet tad, ja content DIV'ā liek vairāk teksta, tam uz leju pagarinoties, abi pārējie DIV'i pagarinās tieši tikpat gari.
  12. tas būtu tā domāts, ka sākumā kāds ar tjipo Photoshop uzzīmē, kā tam visam jāizskatās, tad otrs sāk skatīties, kā to visu salikt pa DIV'iem vai (zinu, novecojušajām) Layout Cells? domā, kur būs un cik lieli būs DIV'i? Ja tā, tad nākamais jautājuma tāds: Nav taču runa par to, ka katram DIV backgroundā būtu jāliek kāds sākotnējā jpg attēla gabaliņš? Vārds "sagriezt" taču nav jāuztver burtiski?
  13. Bieži tiek tāds formulējums pieminēts. Ko tas īsti nozīmē?
  14. Kāds varbūt zina, kādā variantā varētu ar DIV tagiem vieglāk darboties - nevis mainot vērtības CSS un skatoties, kā fails izmainās (Dreamweaver 2004, piemēram), bet varbūt līdzīgi tā, kā ar Layout Cells - pārvieto, maini izmērus, background un citas properties, bet CSS lai mainās vērtības (tjipa WISIWIG režīmā)? Nav nekas tāds izgudrots? Laikam jau es par daudz gribu... tāpat ar roku visi raksta?
×
×
  • Create New...