Jump to content
php.lv forumi

lizard

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lizard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Piedāvājot projektu cilvēks prasa atiecīgu samaksu, un nezkapēc visi to saprata izņemot viens indivīds, kurš par savu projektu, kurš sastāv no trīs php rindiņām grib 100 ls.
  2. Grey_Wolf vēlies izlikties stūlbs? Tagad ir krīze, kabatā vējš svilpo? Iedomājies cik cilvēki ir mēģinājuši ko izbīdīt bet nau sanāci kāposta dēļ? Un 500 ls ir pietiekami laba nauda par samērā interesantu projektu. Vienkārši mani interesē viss kas maksā zem 500 ls. Sludinājumu dēļi, bilžu hostinga lapas un visi citi sūdi, dajebkas kur cilvēkiem netā ir ko darīt. Gribu izdarīt to ko kāds vārgulītis nespēja. Par tām naudas idejām, beidzat tauta, nets ir pamiris, neko jaunu tagad peļņas nolūkā latvijā šogad neviens nepacels... Nau kas maksā nau kas pērk. Mani interesē tīri lapas auditorijas uzturēšanai... Ir ko piedāvāt davaj? Nē, tad muti ciet!
  3. Sveikiņi :) Es velos iegādāties kādu gatavu projektu, interneta mājaslapu pilnīgi vienalga ko, galvenais lai projekts būtu strādājošā kārtībā. Esmu gatavs izdot līdz 500 Ls. Ja kādu ieinteresēja mans piedāvajums un jums ir aizķēries kāds projekts tad droši rakstat uz [email protected] Paldies par uzmanību :)
  4. Mekloeju cilvēku/s kurš/i izveidos mājaslapu - interneta sludinājuma dēli. Ieplānots vienkārs portāls kurā tiks izvietoti primitīvi sludinājumi bez apakškategorijām. Php daļa ļoti maz ko kodet! Lapas sadaļas: Sākums - Lapas informācija jaunumi! Sludinājumi - Primitīvs sludinājumu delis Sludinājumu pievienošana Kontakti. Sadaļas protams atšķirsies bet doma saprotama. Galvenais uzsvars ir dizainu, nepieciešams diezgan pievilcigs dizains, bet parto tad pie sarakstes! Samaksa 300 - 500 ls atkariba no ta cik beigas sanaks darbs un no dizaina kvalitates. [email protected] Darba laika 26872333
  5. Mighty, jusu visu zinashanai krapar ar ratio fakeri un pildija pasha veidotus pieprasijumus ka delj tika diskvalificets, balva tika atdota kadam godigakam cilvekam. Un neruna parmani ko nezini, jo nekas no tava smirdiga teksta par mani nav patiesiba!
  6. Kura tad konkursa, un kas tev netika iedots?
  7. Mighty, tu atbildi par saviem vardiem, tu zini kaut vienu cilveku kuru esu piekasis konkreti? Visticamak ka ne tadelj aizver savu paksti! Lab ja kadu interese budzets ir 4000 ls
  8. Ne kautkad pavisam savadaks!
  9. Meklēju cilvēku vai visticamāk cilvēku grupu, kas uzņemtos mana projekta izpildi. Ir nepieciešams izveidot lietu izklaižu portalu ar profiliem, statistikam, bilžu un video galeriju pievienošanu u.c lietam. Nepieciešams būs arī kvalitatīvs dizains. Un galvenais lai ir pieredze lielu portalu izveidē! Velos sakt projekta izveidi nekavējoties. Par naudām un Sikaka informācija [email protected] vai lizards_ @ skype
  10. Iesakiet kadu normalu firmu tad? Labi lai nebutu parpratumi sakuma likme 500Ls Ja kadam kautkas nepatiks var pakluset!
  11. Velme neizteret parak daudz Ls ir chakareshana?
  12. Leti - vienam 2k ir maz, otrs bus gatavs pa 500 taisit. Atri - vienam nau darba un vinsh pa menesi uztaisit var, cits lidz vasarai var taisit un neuztaisit Kvalitativi - Nu to vares pateikt tikai stradajot ar cilveku. Es zinu ka visus tris es nedabushu. Bet es nevienu ne4akareju, es vienk negribu ka lai sanak ka iepriekshejo reizi. Kad atri un leti gribeju, bet tagad man jau 6 nedelju vieta taisa 4 meneshus... Varu pateikt ka maksat esu spejigs ta nav problema, un projekta laiks nav noteikts vienigi prasiba butu lai tiesham butu kvalitate.!
  13. Redzi kur ir akjis. Es zinu cik maksa vinja izveide. Bet es arti zinu ka bus cilveki kas bus gatavi pa mazakam naudam taisit. Tadelj samaksa tiks apspriesta individuali.
  14. Atri bez gariem penteriem. Man ir nepiecieshams kads kas uzkodes saitu lidzigu ss.lv, velos kvalitativu darbu tadelj rakstat tie kam tas tiesham ir pa spekam. Jo tada lapa slepj sevi daudzas viltibas. Piedavajumus sutiet uz [email protected] Parejais caur mailu!
  15. Nja 5ciparu skaitlis butu parak liels ieguldijums, nav shaubu ka tas atmaksatos, bet nu tas ir nereali. Vispar kads varbut ir saskrejies un zin kadu webu neta kur var jau gatavas shada tipa speles iegadaties, ne pa tik lielam nauda.
×
×
  • Create New...