nesija Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Domāju katrs kuram ir profils linkedinā zina, ka regulāri vēlmi piekonektēties izrāda personas kam kā profesija norādīta "recruiter" vai tml. Protams ka jūs šo kadru personīgi nepazīstat. Tādi gan no Latvijas, gan no ārzemēm. Intereses pēc - jūs viņus apstiprināt vai arī bloķējat? Līdz šim esmu visus atšuvis, bet varbūt kādu labu iespēju esmu palaidis tā garām, kas zina.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Kāpēc bloķēt? Kādam nolūkam tad lieto linkedin, ja ne rekruteru kolekcionēšanai? Es parasti akceptēju, pajautāju, kāds ir algas diapazons, un tad arī parasti beidzu sarunu, jo darbu nemeklēju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Apstiprinu visus, izņemot indiešus. Lai gan pēdējā laikā Linkedins ir tik spamīgs, ka domāju par konta dzēšanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Ja ir konkrēts piedāvājums, tad jau uzraksta kaut kādu tekstu, nevis vienkārši konektē. Bez konkrētas norādes ir priekš tā, lai tu redzētu taimlainā ierakstus. Vai redzētu tavus, ja nu izdomā uzrakstīt, ka "I am open to new opportunities!" Bet nu jā, tiešām jocīgi - būt vietā, kas paredzēta networkošanai, bet darīt tieši pretējo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Kā Mr. Key saka. Apstiprinu gandrīz visus rekruiterus, izņemot acīmredzamus spamerus. Uz doto brīdi uztaisīju profilu par privātu, neko nemeklēju un līdz ar to rekruiteru pieprasījumi daudz mazāk - līdz profilam nonāk tikai tie rekruiteri, kuri sapirkušies super duper rekruiteru packages Linkedinā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Tas, ka tu networkojies, nenozīmē, ka jāpļāpā ar katru uz ielas sastapto saulesbrāli. Bet nu pa lielam te izskatās, visi filtrē ~vienādi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Es apstiprinu tikai tos cilvēkus, kurus zinu. Jūs Facebookā arī aptipriniet visus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Apstiprinu visas recruiteres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Es apstiprinu tikai tos cilvēkus, kurus zinu. Jūs Facebookā arī aptipriniet visus? Linkedins vai tad ir tas pats, kas facebooks? Twitterī arī seko tikai tiem, kurus zini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesija Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 Vot jā, es arī apstiprinu tikai tādus, ko pazīstu / ar ko esmu strādājis. Un ir tā, ka ta recruiteri tiešām vienkārši masveidā grib konektēties, nesūtot nekādu konkrētu piedāvājumu. Ja es viņus visus apstiprinātu, tad tad man profilā tikai 50% no konekšeniem būti tādi cilvēki ar ko reāli esmu strādājis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuppio Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 (edited) Neapstiprinu nevienu, ko nepazīstu vai neesmu kopā strādājis. Jēga man no tās reqruiteru gūzmas, kas man piedāvā random bullshit darbus, kur 99.99% ir instant decline? Nespēju iedomāties, ka man spētu piedāvāt requiteris darbu, par ko es neuzzinātu pats kkādā ceļā, ja arī tiešām meklētu darbu. Iespēja, ka man random requiteris iedos pēkšņu mega piedāvājumu, par ko es neuzzinātu pats researchojot kko, kad meklētu darbu, ir praktiski tuvu nullei, līdz ar to tas priekš manis ir vienkārši noise. Man ir pārāk specifiskas prasības pret darbavietām, lai tāds random vidējais reqruiteris man kko piedāvātu par ko es pats neuzzinātu, ja meklētu, vismaz LV līmenī noteikti. Ja grib reallocate`oties uz kkurieni, tad, protams, var noderēt kkādi ārvalstu sakari, bet nu tas man galīgi pašlaik nav un diez vai būs plānā. Edited June 15, 2016 by yuppio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Apstiprinu visas recruiteres Bang a professional? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts