Sasa Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Iesakiet man kādu labu redaktoru kurā rakstīt, vajadzētu tādu fīču, kura varētu ļaut savikt kodu kopā, tas ir ar plusiņu savikt kaut kādas funkcijas/proceduras un tad kad vajag izvērst kodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Tas saucās code folding: http://en.wikipedia.org/wiki/Code_folding - tajā linkā arī atradīsi sarakstu ar redaktoriem, kas to atbalsta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 iesakiet kādu no tiem kas tur pieejams, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 MS Visual Studio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ar Visual Studio (piem, Express Edition) var _sakarīgi_ rediģēt php? Ja var, būtu labs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 ja iesāka saukt savējos mīļos tooļus kā piemērotākos, tad es a - vim. varēsi foldus taisīt pat uz brīvi izvēlētiem apgabaliem, iezīmē|norādi rindiņu skaitu un aidā, nevajag obligāti foldojamam apgabalam sākties un beigties ar iekavām. Tiesa gan, es foldus nelietoju, uzskatu ka kods jāraksta vismaz tik tīri, lai pašam nav no sevis jāslēpj savs rakstītais ar foldošanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 notepad++ atbalsta, piemēram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ar Visual Studio (piem, Express Edition) var _sakarīgi_ rediģēt php? Ja var, būtu labs! Vai tad kāds prasīja rediģēt php? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 UltraEdit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Tagad sāku iemēģināt phpED... iebūvētais debugeris un vispār, visādas fīčas, pēc laika zināšu teikt vairāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 man patīk netbeans. Ir windows un linux versijas. Iebūvēts svn, local history un vēl viss kas patīkams :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fest Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Iepriekš lietoju NuSphere PhpEd, taču tagad sāku pētīt E teksta redaktoru. Izskatījās jau diezgan spēcīgs- strādā visi TextMate bundļi, dažas (man) iepriekš neredzētas fīčas. Vairāk var redzēt videomateriālā, kas pieejams iztrādātāju lapā. PhpEd man patika vizuālais debuggeris un vienkārša ielādēšana uz SFTP/FTP serveri ar vienu shortcut'u, taču bija arī dažas kaitinošas lietas- uz mana PC bija diezgan lēnīgs, un pēdiņu automātiska grupēšana mani kaitināja (uzrakstot vienu pēdiņu, automātiski uzrakstījās arī otra, taču ja to otro pēdiņu vajadzēja kaut kur tālāk, nevis uzreiz aiz kursora, tad nācās dzēst) utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 e interesants, nu ir daudz fēčīgāks un textmate'īgāks kā tad, kad pirmo reizi skatījos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) jā, E izskatās labs... screencasta sākumā tā fīča vienlaicīgi rediģēt vairāku mainīgo nosaukumus gan izskatījās pēc refactoring aizvietotāja, kas citos ļauj vienā vietā nomainīt variabļa nosaukumu un pēc tam tas automātiski tiek nomainīts visās pārējās vietās, bez nepieciešamības iezīmēt. Edited March 23, 2009 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) E izskatās lightweight un tajā pašā laikā ar daudzām fīčām, bet par maksu un closed source (par closed varbūt kļūdos, bet nekur pirmā lapā tas nebi minēts). Es pats vairākus gadus izmantoju jEdit. Java. Varbūt smagnējs, bet toties OpenSource, pilns ar Pluginiem. Var sarakstīt arī makrosus, un, ja ar makrosiem nepietiek, var viegli pamodificēt source un pārkompilēt (tas gan man tikai viereiz vajadzēja, pārsvarā var iztikt ar pluginiem vai makrosiem). Konfigurējams līdz ārprātam. Vēl ir vērts paskatīties emacs un variantus, diemžēl divreiz mēģināju, nekas no tā nesanāca :D Bet kādreiz vēl pamēģināšu - cik redzēti video, šķiet ir vērts iegaumēt tās n-tās taustiņu kombinācijas :)) Edited March 24, 2009 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts