Kefiirs Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Sveiki! Es gribētu uzzināt, kur tieši var mācīties programmēšanu (Rīgā) pēc 9 klases! Ir pilnīgi vienalga - tehnikums vai profesionālā videne, u.t.t Es domāju tieši par mājaslapu kodēšanu, nevis par kaut kādu datorspeciālistu u.c Tieši kur ieliktu labus pamatus mājaslapu kodēšanā: php, javascript u.t.t Ja tiešām kāds zina, rakstiet šeit! :) Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Mājās vari mācīties mājaslapu kodēšanu. Pavisam nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Labāk ej uz parastu normālu videni. Arī pavisam nopietni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Es arii ieteiktu Videni .. Tomer tas ir celjsh Uz nopietnu Akademisko izgliitiibu .. -- + Pa vakariem var maciities veidot lapas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pašmācības ceļš programmēšanā. A skolā ej mācies matemātiku, tā noder vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tā viš i, labāk aiziet labā skolā. Pēc tam var domāt tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 man domāt, ka nav tādas skolas kur pēc 9.kl var iet mācīties un kur mācīs php un js. Sāk jau no Paskāla un tad jau nākamās ir C/C++ ... tie varētu būt pamati tālak jau var pats i php i js mācīties(pamati jau būs iegūti programmēšanā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) vidusskola, kā nekā foršākais studēšanās laiks. Edited June 9, 2008 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Pievienojos pārējiem - noteikti izvēlies parasto vidusskolu. Web programmēšanu varēsi mācīties pašmācības ceļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 es ar ieteiktu iet videnee, un tiehsaam apmekleet matemaatiku un fiziku, ja veelies taalaak programmeeshanu maaciities, tad ljoti veelam videnee iet uz novirzienu kur maaca vairaak mateni un fiziku un maaciities vinju. augstskolaa noderees un buus vieglaak maaciities! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 RTK labi maca programmeshanu, web maca tikai 4 kursa un loti maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 r1g nedaudz mācīja php! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 pievienošos - sākumā vidusskola ar matemātikas un fizikas novirzienu + pašmācības ceļā mājas lapas kodēt. pēc tam uz augstskolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 veel vari ar pascal paspeeleeties, noderees Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Kā jau te daudzi minēja, prof skolās maz ko māca par web tehnoloģijām, veidošanu. Labāk pabeidz tiešām to vidusskolu un tad ej kaut kur tālāk. Vari jau arī tajā paša Prof skolā iet un pēc tam uz web novirzienu iet. Varbūt, ka ir kādi kursi normālā līmenī, papildus tos varētu apmeklēt. TB, bet rēķinies, ka ar web lietām uzreiz naudiņu nenopelnīsi, tur samērā grūts un smags ceļš ejams. Bet nu lai veicās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts