Jump to content
php.lv forumi

Kefiirs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

About Kefiirs

  • Birthday 01/09/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.jackmetal.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Latvia, Rīga
  • Interests
    Mūzika, WEB, nenormāla bungu spēlēšana, ģitāras, meitenes un alus...

Kefiirs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Labi, pasaki kuras tabulas man ir jāeksportē no tās datubāzes un kā pēc tam importēt tās tabulas? Es zinu, ka var importēt veselu datubāzi, piemēram forums.sql, bet kā importēt tabulas?
  2. Sveiki! Es gribēju uzzināt kura datubāze no IPB ir tieši tā, kurā ir visi topiki un posti + vēl memberu saraksts un grupas... Man vienkārši ir jāimportē uz nedaudz jaunāku versiju un ir vajadzība pēc tā, lai paliktu visi memberi, grupas, topiki un posti! ;) Paldies!
  3. Uzliec pārbaudi uz tīklenes MAC adresi, tad gan tik viegli appist nevarēs :D
  4. Karoči es brīnos, kāpēc mani e-pasti no lapas neatsūtas, piemēram, uz inbox.lv Vispār jau mani e-pasti nesūtas ne uz vienu serveri, esmu mēģinājis hotmail.com; inbox.lv; gmail.com u.c Es domāju, vai gadījumā mans mails nav kaut kādā blacklistā un ja ir, tad kā no viņa izkļūt?
  5. Dati nenāk no MySQL, tie nāk no skripta, ko ielādē spēļu serveris, tad spēlētājs ieraksta čatā komandu, viņam atveras logs, kur priekšā stāv visu spēlētāju nikneimi un viņš izvēlas, tad izvēlas iemeslu, nospiež AIZIET un tam automātiski ir jāparādas iekš mana mIRC kanāla, bet tā nenotiek!
  6. Nu tad iemāci man debugot, jo esmu vēl tikai iesācējs ar PHP! ;)
  7. Es jau to visu esmu izmēģinājis 100x Ir kaut kāds černis, kad viņš nekonektē klāt tam mIRC'am Visa ziņa paņemas un sūtās, bet manā mIRC kanālā vēl tas mIRC bots nav neko ierakstījis! Nu tik dumjš, lai nokompilētu es neesmu :D Visu pilnīgi saprotu, bet pie gala rezultāta netieku! + Neplāties tikai apkārt ar šo skriptu!
  8. Sveiki! Tad nu man ir problēma ar php un irc apvienošanu! Nu ja šeit ir kāds irc pro, tad varētu palīdzēt! Tad nu problēma: Man ir spēļu serveris, serverī čatā uzrakstot komandu atveras logs, kurš aizceļo tālāk uz weblapu un tagad sākas labākā daļa... Karoči sākumā viss notiek ar vienu failu, kurš ieliek _POST iekš tā loga un izvelk visu spēlētāju nikneimus, tādējādi tagad PHP var apstrādāt iegūto informāciju un konektēt tālāk uz to SmartIRC, kurš piekonektē irc.lv serverim un manam kanālam un iepousto kanālā tādu ziņu, kādu ir devis spēlētājs iekš tā loga! Tad nu problēma rodas tajā, ka vai nu viņš nekonektē tajam irc'am vai nu arī kaut kas cits, nezinu kas! Tad nu es pievienošu pie attačmentiem visu skriptu, lai Jums kāda skaidrība ir ap to! To .sma failu var atvērt ar notepad un apskatīties! Paldies! admincall.zip
  9. Sveiki! Ja jau rakstu, tad ir problēma: <?php $subject ="$subject"; $message="$detail"; $mail_from="$customer_mail"; $header="From: <$mail_from>"; $to ='[email protected]'; $send_contact=mail($to,$subject,$message,$header); if($send_contact){ echo "E-pasts tika nosutits!"; } else { echo "ERRORS!"; } ?> Šo darbību izpildot rāda kļūdu: Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 501 Incorrect Address Format in send_contact.php on line 15 Piecpadsmitā rindiņa ir šī: $send_contact=mail($to,$subject,$message,$header); Bet viss taču ir pareizi, kas tad ir vainīgs?
  10. Viss ok, sataisīju! :) img.lol { position:absolute; left:0px; bottom:0px; z-index:-1 } img.rofl { position:absolute; right:0px; bottom:300px; z-index:-1 }
  11. Un kā man to izlabot?
  12. Tiklīdz es liku position absolute koordinātes, viņš man kustināja manu tabulu, nevis zīmējumu! { background-image:url('images/lol.jpg'); background-repeat:no-repeat; background-attachment:fixed; position:absolute; left:500px; top:150px; } Nekustējās zīmējums, bet tabula! Kā mainīt zīmējuma koordinātes, nevis tabulas?
  13. Sveiki! Nemāku uzlikt 2 fonus savā mājaslapā! Pagaidām man stāv tikai viens - puķīte lapas kreisajā stūri, bet man vajag vēl vienu tādu pašu lapas labajā augšējā stūrī! KĀ MAN TO IZDARĪT? Pagaidām man stāv: <style type="text/css"> body { background-image:url('images/lol.jpg'); background-repeat:no-repeat; background-attachment:fixed; background-position: 0%; } </style> Kā man uzlikt 2 zīmējumus?
  14. Ieteikšu vienu lietu tev, tad tu savu čatu varēsi uztaisīt! 1) Learn SQL 2) Learn PHP
×
×
  • Create New...