Klez Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 tu raksti, ka JS paarzini ljoti labi, bet atverot tavu darbu http://www.teiksmina.lv/news.php manam hp 6710b CPU noslodze ir 55-58% visu laiku CPU ir T7250 @ 2 GHz manupraat tas nav normaali, jo ja atveers to lapu ar kkaadu cel vai mazjaudiigu datoru, cilveekam dators uzkaras ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ne jau pats tās krītošās sniegpārsliņas rakstīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ja velmi "ražot" nomainīs velme "radīt" un nokļūs pareizās rokās var sanākt lietaskoks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Puisis vienkārši vēl mācās un pa starpai izlasījis dažādus headhunteru ieteikumus - lai CV ierakstītu, ka māki lietot datoru, ieej veikalā un paprasi, kā datoru ieslēgt... Paies laiks un pats pasmaidīs par savu pašreizējo "profesionalitāti", tāpēc nau ko puisi pārāk norakt tika par to, ka centās nopelnīt - ir redzēti smagāki gadījumi. Faktiski šādiem, kas kaut ko cenšas vajadzētu kāda darba devēja atbalstu, lai var normāli izmācīties - protams, pēc tam atbalsts jāatstrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Faktiski šādiem, kas kaut ko cenšas vajadzētu kāda darba devēja atbalstu, lai var normāli izmācīties - protams, pēc tam atbalsts jāatstrādā. Piekrītu. Kad es sāku strādāt pirmajā darba vietā, man bija ļoti vāja nojausma, kas ir php un js. HTML biju hakojis kopā tikai ar Frontpage un līdzīgiem editoriem. Jāsaka paldies manam pirmajam darba devējam, ka pieņēma mani. :) Ja nu kādam interesē kāpēc mani pieņēma tādu, tad varu pateikt, ka tur, Limbažos, tolaik vienkārši citu variantu nebija. Tā kā man paveicās. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 tapeec jau vajag rakstiit ka ir iemaņas vai kaut kaa taa nevis ka ljoti labi... googles programmeri ljoti labi zin javascriptu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ...bet darba devējiem arī savs labums no tā. Jo piemēram es savus pirmos 2us php projektus taisīju par smieklīgu samaksu.. ;) bet nu tagad jau ir cita lieta, taču pieredze arī ir lielāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ja kādam (ne-)interesē, tad tas dizains ir paņemts no free-templates saita. (ja nebūtu slinkums, tad pat varētu no grāmatzīmēm pārkopēt orģinālā autora lapu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nu tad jau atkal.. atsaucītes, utt.. :P vismaz ātrumā uzmetot aci sourcē nekur neredzēju.. bet čalis vismaz centies ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) http://mikijs.times.lv vs. http://templates.arcsin.se/demo/bright-pix...bsite-template/ License ir Creative Commons Attribution 2.5, jeb citiem vārdiem, izmantojot templeiti, obligāti jānorāda avots. Meklēju Mikija mājaslapā, bet avotu tā arī neatradu. Tik vien kā "Beidzot man ir normāls dizains un varu turpināt taisīt jaunas lietas =]"... Edited January 10, 2008 by black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 templeita izmantošana nav nekas nosodams, ja tas ir par brīvu un ja koders nav dizainers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Pagaidām Mikijam iesaku saglabāt pašreizējo kursu "tūrisma nozarē". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Varbūt liekam mieru Mikijam un lai viņš kādu brīdi nelec acīs ar gudrībām?! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Davai. Ā, un I LOL`d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Jā - šis tiešām ir LOL :D :D :D Kaut kā piemirsās tas pavediens... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts