Jump to content
php.lv forumi

Meklēju darbu


Mikijs

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Puisis vienkārši vēl mācās un pa starpai izlasījis dažādus headhunteru ieteikumus - lai CV ierakstītu, ka māki lietot datoru, ieej veikalā un paprasi, kā datoru ieslēgt... Paies laiks un pats pasmaidīs par savu pašreizējo "profesionalitāti", tāpēc nau ko puisi pārāk norakt tika par to, ka centās nopelnīt - ir redzēti smagāki gadījumi. Faktiski šādiem, kas kaut ko cenšas vajadzētu kāda darba devēja atbalstu, lai var normāli izmācīties - protams, pēc tam atbalsts jāatstrādā.

Link to comment
Share on other sites

Faktiski šādiem, kas kaut ko cenšas vajadzētu kāda darba devēja atbalstu, lai var normāli izmācīties - protams, pēc tam atbalsts jāatstrādā.

Piekrītu. Kad es sāku strādāt pirmajā darba vietā, man bija ļoti vāja nojausma, kas ir php un js. HTML biju hakojis kopā tikai ar Frontpage un līdzīgiem editoriem. Jāsaka paldies manam pirmajam darba devējam, ka pieņēma mani. :)

 

Ja nu kādam interesē kāpēc mani pieņēma tādu, tad varu pateikt, ka tur, Limbažos, tolaik vienkārši citu variantu nebija. Tā kā man paveicās. :)

Link to comment
Share on other sites

http://mikijs.times.lv vs. http://templates.arcsin.se/demo/bright-pix...bsite-template/

 

License ir Creative Commons Attribution 2.5, jeb citiem vārdiem, izmantojot templeiti, obligāti jānorāda avots. Meklēju Mikija mājaslapā, bet avotu tā arī neatradu. Tik vien kā "Beidzot man ir normāls dizains un varu turpināt taisīt jaunas lietas =]"...

Edited by black
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...