wingmanz Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Meklēju php programmētājus web based spēlei. Pamatā orģināli un līdz šim nekur neredzēti elementi ne tikai web based, bet arī starp grafiskajām spēlēm. Pašlaik neizplūdīšu detaļās, taču projekts ir ļoti daudzsološs, jau izplānots un gatavs īstenošanai. Vienīgais, ka ir nepieciešami zinoši cilvēki, kas prot PHP, MySQL pietiekami labi. Es pats ar PHP esmu pazīstams tikai iesācēja līmenī, tāpēc meklēju palīgus. Es darbošos vairāk dizaina izstrādē, projekta vadīšanas, marketinga un popularizēšanas jomās. Sīkāk par projektu pēc sazināšanās. Ja ir interese un vēlme iesaistīties nopietnā un ilglaicīgā projektā, sūtiet informāciju par sevi, savu pieredzi un prasmēm uz wingmanzlv[at]inbox.lv Lūdzu atsaukties cilvēkus, kas patiešām būtu ieinteresēti šāda veida pasākuma īstenošanā, vēlas un spēj tajā ieguldīt savu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Tev noderēs arī tāds, kas pārzin javascript ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wingmanz Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 Par papildus elementiem, un iespējamajiem amatiem domāsim tad, kad pārspriedīsim galveno projekta uzbūvi un nepieciešamības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 es ar gribētu piedalīties, bet es nēesmu gluži saistīts ar programēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wingmanz Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 es ar gribētu piedalīties, bet es nēesmu gluži saistīts ar programēšu. Ar ko tad saistīts? Ar ko tādu, kas varētu noderēt projekta izstrādē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 nezinu kas tev padomā, bet es protu AutoCAD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 O, beidzot nolēmi arī šeit sludināties? Es šaubos, ka CADs viņiem tur būs vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 man ar tā šķiet ... māku vēl MS Word un Excel! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 varu piedalīties spēles testēšanā pēctam... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wingmanz Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 varu piedalīties spēles testēšanā pēctam... :D Nu testētāji jau ka būs nepieciešami diez gan, bet nu par to vēl daudz par agru runāt. Paldies par atsaucību visiem. Pašlaik vairs netiek meklēti dalībnieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 kas tā par spēli vispār būs. ja kāda RPG vai tamlīdzīga lūdzu nelieciet maģiju un burvjus (ar viņiem spēlēt nav interesanti). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 nelieciet maģiju un burvjus (ar viņiem spēlēt nav interesanti). Kaapeec tu taa domaa? Es teiksim ja geimoju RPG tad biezji eju ar magic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Jā un 2 miljoni cilvēku, kas spēlē WoW, arī domā, ka burvji un maģija nav interesanti, Sasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 magi rulez, plz taisat heroes of might and magic klonu webā! nekādus navarotus, just vecie labie "geroji" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Tad jau labāk Civ4 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts