ntw Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 (edited) Kādam ir kāda pieredze saistībā ar W3Schools eksāmeniem HTML,XHTML un CSS? Skatijos viņu lapā eksāmena kārtošana maksā 59 USD. Kā ir ar eksāmenu sarežģītību un sertifikāta noderību? Būtu pateicīgs par jebkāru informāciju. Paldies... Edited January 7, 2007 by nTw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Nu, labāk gan skaties, vai nav w3.org uzreiz jau tie eksāmeni, vismaz drošāk, ka +/- visi varētu ņemt vērā. w3schools jau itkā ar tīri populārs, bet es nemācēšu pateikt, cik nopietni tie testi ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 Pats esi kādu pildījis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Es vispār šaubos vai kāds darba devējs baigi skatīsies uz tādiem sertifikātiem. Nu varbūt, bet nez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 Nu nez. Es tomēr gribētu nosertificēties. Jo galu galā - tad vismaz ir kāds pierādījums ka es kaut ko jēdzu, nevis ka kaimiņu koļa man pa piečuku visu uztaisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Domāju, ka vairāk jau uz reāliem gataviem darbiem skatīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 imho brainbench ir atpazīstamāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 (edited) ēm... Kas ir brainbench...pirmo reizi dzirdu :p .....EDIT: Stulbs jautājums, 1. rezultāts gūglē: Brainbench[Offers pre-employment testing, assessment and screening services and products, as well as employment screening and testing. Edited January 7, 2007 by nTw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Papīrs nekad nav bijis spēju apliecinājums. Tikai un vienīgi smagais sūrais darbs to pierāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Neviens normāls darba devējs uz kautkādiem mistiskiem w3schools sertifikātiem neskatīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 Papīrs nekad nav bijis spēju apliecinājums. Tikai un vienīgi smagais sūrais darbs to pierāda. Nu ja mēs neskatītos tikai uz PC jomu, tad PAPĪRS LATVIJĀ IZSAKA VISU!....pofig ko tu māki - Galvenais kāds tev papīrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Tad tu davai izškīries - mēs runājam par PC/coding vai par visu kopumā... Protams ir amati/etc, kur papīrs ir svarīgs. Bet tā kā tu iesāki runāt paw w3c mistiskiem sertifikātiem... tad nu sorry... tu vari izlasīt kaut vai 100 grāmatas, nolikt 10 sertifikātus un tai pašā laikā uztaisīt tizlu HTML-u, kaut arī tas ir valīds... Nevienam tu tāds nebūsi vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 ja iet runa par izglitibu, tad viennozimigi tai ir nozime. Gan darba deveja aciis, gan pasha pelekajai vielai. Protams koderim pirmais ir pieredze, bet visu muzu tak nebuusi mazais mellais :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 protams, ja visu dzīvi domā kodēt tad mācīties nevajag, bet ja ne, tad labāk pabeidz kādu universitāti un dabūn kā minimums bakalaura grādu, bet šādi w3 sertifikāti der tikai pielīmēšanai pie leduskapja, brainbench arī daudz ko neatpaliek, man piemēram ir par to, ka es esmu tīri labs franču valodas pratējs :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Nu ir gan starpība vai savā CV saliec, ka proti HZ++, nezHUJKUR+ valodas vai ieleic smuku bildīti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts