Shaman`is Posted December 27, 2005 Author Report Share Posted December 27, 2005 (edited) tip, samēramies, kuram garāks? :))) (kurš ilgāk ar php strādā? - tā būtu novirzīšanās no tēmas...) Edited December 27, 2005 by Shaman`is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 tip, samēramies, kuram garāks? :))) nee, nekaada meeriishanaas te nau. tu bljau peec gatava foruma. buutu googlee ierakstiijis. atrastu labi daudz forumus. te netiek meeriiti gailiishi; ja neveelies - nepaliidzeesim. tik tad nebljauj ka neviens neatbild un visi ir st***i. no sirds iesaku izlasiit šo, lai nebuutu paarpratumi turpmaak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman`is Posted December 27, 2005 Author Report Share Posted December 27, 2005 pag pag. es nevienā mirklī neesmu prasījis gatavu forumu. un tas par samērīšanos bija joks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 par to forumu man sajuka, cits prasiija. shii nau vieta kur jokoties. jokoties var iet uz http://www.ass.lv/ ... es joka peec varetu pieteikties tam tavam projektam, a beigaas pateikt ka es jokojos ... diez vai tu buutu prieciigs... so , domaa ko raksti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ak Dievs :DDDDDD Klez skaties, ka neuzspraagsti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 njaa gudrinieks, haljavnaas rokas laikam mekleee.. tu saki, ka dizains top. tak organizee dizainera kursus arii.. un diez vai tu taadam projektam kompanjonus dabuusi, ja nu futbola fanaatikus... es gan uz savu gara darbu nevienu nenjemtu (ja jau tik super-muper), pofik, ka pusgadu jaakodee vienam pasham.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 nu a tolks kāds? autors viens pats nespēj pavilkt to projektu? nav laika? nav resursu? mmm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman`is Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 kāda jēga? vai vārdiņš "attīstība" neko neizsaka? nezinu, varbūt kādam nez kāpēc ir radies iespaids, ka man pašam slinkums un tādēļ meklēju kādu muļķi, kurš izdarīs darbu manā vietā... muļķības. varu pačukstēt, ka tāda lieta kā pamatdarbs jau ir izdarīts - t.i., pamatfjas ir nodrošinātas - statistikas ievade utt. savukārt visādām noderīgām lietām man - jā, neatliek laika. jautāsiet - kādēļ? tādēļ ka kaut vai ir tāds sīkums, kā paša turnīra organizēšana, kur man ar sava roka jāpieliek. es nesūdzos - man patīk ;)) bet - tas prasa laiku. es gan uz savu gara darbu nevienu nenjemtu (ja jau tik super-muper), pofik, ka pusgadu jaakodee vienam pasham. un varu pačukstēt, ka nupatās iet jau trešais gads, kad ar pārtraukumiem ir strādāts pie šīs lapas attīstības. un tiešām nesapratu to teikumu par dizainera kursiem - kādēļ man kas tāds būtu jāorganizē? Hmm, laikam visi tiešām tik pieredzējuši, ka strādā labi atalgotos darbus un nevienam neko nevajag iemācīties... es tiešām neapgalvoju, ka esmu guru. bet kaut kā līdz šim man ir izdevies uzveidot visu, kas ir bijis vajadzīgs. gan css, gan php ziņā... ps. varu pačukstēt ka ir cilvēki, kuri ir izrādījuši interesi ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 triis gadus ?? njaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman`is Posted January 1, 2006 Author Report Share Posted January 1, 2006 ;) ar lieliem pārtraukumiem... šis ir trešais gads, kopš vispār pastāv tādi turnīri kā kickoff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Va vellos... Kamēr es cenšos tikt prom vispār no kodēšanas un par velti šai jomā ne pirkstu nekustinu, tikām viens piedāvā praksēties - nē, paldies! :D Šī joma vairs nav tik perspektīva, lai varētu tur labi nopelnīt - visādi "līkie koderi" ir apkārt pa visu Latviju, pelna 300 Ls mēnesī uz rokas - suņa nauda mūsdienās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Tu saki, ka "līkie koderi" pelna ap 300Ls ? Tad cik "pro koderi" ??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 300Ls tas ir bruto-alga vai tīrajā? PS: tīrajā līkie koderi diez vai tik daudz saņem.. Web-koderi vipār maz saņem.. (neskaitīsim `aploksnē`) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 ja ar līkie koderi domā to pašu ko es tad līkie koderi noteikti ka nesaņem 300 naudiņas mēnesī. ja nu vienīgi kantorī pie sava bagātā onkuļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts