Jump to content
php.lv forumi

Joku lapa


Recommended Posts

Nu tad tā. Kādu laiku atpakaļ šeit forumā panesās tēma: Smiekliem.lv! Papētīju šo lietu nedaudz dziļāk un sapratu kad doma nepavisam nav slikta!

Tāpēc izveidoju kautko līdzīgu! Līdz galam gan nav pabeikts, trūkt komentāru sistēmas, bet nu turpināt arī vairs nav ne laika ne vēlmes!

Tad nu šajā sarakstīņā nolistošu uz ko šī lapa ir spējīga! Atļaušos piebilst kad dizains ir ļoti līdzīgs orģinālajai(VARBŪT PAT PĀRĀK) lapai, tapēc nevajag bļaut!

 

* Tātad ir Kategorījas, kuras ļoti ērti var edītēt administrātora panelītī.

* Reģistrēšanās iespēja. Konta detaļas tiek nosūtītas uz e-pasta adresi. Kad esi ielogojies sistēmā ir iespējas:

* Redzēt cik anekdotes esi pievienojis

* Pievienot anekdoti

* Skatīt manas pievienotās anekdotes, kas gaida apstiprinājumu, un kas ir tikušas noraidītas.

* Un podziņa izlogoties

 

* Ir iespēja mūsu sarakstam pievienot jūsu personīgo e-pasta adresi uz kuru ik nedēļu tiks nosūtītas jaunākās anekdotes un ziņas saistībā ar portālu.

Ja jūs esat pievienojis savu e-pastu sarakstam, jūs to pavisam ērti un bez problēmām varat arī no tā izņemt, vienkārši nospiežot uz vienas podziņas kas atradīsies jūsu e-pastā!

 

* Sarunājot ar lapas administrātoru ir iespēja mūsu saitā ielikt jūsu lapas bannerīti, to var izdarīt ļoti vienkārši saur administrātora paneli, kā arī kad banneris tiks pievienots, uzreiz sāksiet uz tā kliku skaitīšana, kas tiks parādīta adm panelī!

* Tāda pati iespēja kā augstāk minēta ir arī priekš interneta saitu adresēm.

 

 

* Sākumlapā rādās TOP 50 Anekdotes, kas tiek kārtotaS pēc apmeklētāju piešķirtā reitinga. TOP 50 Var nomainīt uz jebkuru citu skaitli

* Lasot anekdoti to ir iespēja novērtēt 5baļļu sistēmā. Ir arī iespēja šo atsevišķo anekdoti nosīt kādam savam draugam uz e-pastu.

 

 

* Ir meklēšanas iespēja.

 

* Ir iespēja sākumlapā pievienot arī lodziņu: Nedēļas joks. Joku jūs pats personīgi izvēlaties adm panelī! Var pievienot arī lodziņu: 10 Jaunākās anekdotes

 

Tas īsumā ir arī viss. Noteikti kautko esmu palaidis garām, bet tas nekas, kad atcerēšos pierakstīšu.

Lūk ievietojšu arī dažas bildes.

 

Piedāvāju arī pārdot šo lapu, ja interesē rakstat PM,

 

post-4093-054730900 1280988842_thumb.jpgpost-4093-011649300 1280988838_thumb.jpgpost-4093-049050400 1280988832_thumb.jpgpost-4093-057034300 1280988828_thumb.jpgpost-4093-049273400 1280988824_thumb.jpgpost-4093-089119900 1280988817_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Piedāvāju arī pārdot šo lapu, ja interesē rakstat PM

 

Diez vai Liepiņam (smiekliem.lv topika aizsācējam) ir kādas juridiskas autortiesības uz to lapu, bet vienalga nesmuki. Varbūt kļūdos, bet liekās ka pat dizains ir stipri līdzīgs, nemaz nerunājot par smiekliem.lv logo. Vismaz pie tā varēja piestrādāt, lai ir kaut kāds savs unikāls darbs ieguldīts.

Link to comment
Share on other sites

Diez vai Liepiņam (smiekliem.lv topika aizsācējam) ir kādas juridiskas autortiesības uz to lapu, bet vienalga nesmuki. Varbūt kļūdos, bet liekās ka pat dizains ir stipri līdzīgs, nemaz nerunājot par smiekliem.lv logo. Vismaz pie tā varēja piestrādāt, lai ir kaut kāds savs unikāls darbs ieguldīts.

 

Es so lapu neveidoju lai kkur publiceetu. Dizains ir preciizi tads pats, tikai iespeeju ir daudz vairaak! Ja kaads arii pirks so lapu, tad dizaina maina ir uz vina atbildiibu.

Link to comment
Share on other sites

Nu autors lapas būšu es kungi!

Orģinālu varat salīdzināt - http://yoyocat.lv - Tieciet man līdzība ir, un par šito jau aizgāja diskusija, ja nemaldos :)

Šis čalis NAV xmas12 - Varu apgalvot :)

 

EDIT: Atvainojos, lapa diemžēl vairs nav publiski apskatāma, bet ja kādam ir velme orģinālu varu padot ^^ ir lapa veidošanas stadijā, manšķiet no a-z viss ir :) gan pusceļā lapa veidota, gan arī pabeigtā versija utml.

Bilde ir šeit orģinālam:

BILDES LINKS ŠEIT!

Edited by Kemito
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...