Jump to content
php.lv forumi

ysakovs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ysakovs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Iegādājos telefonu, (Windows Phome) taču iekšā nav LV valodas.Gribēju jautāt kā es varētu pārinstelēt šo telefonu ieinstelējot citu paku ar Latviešu valodu. Paldies!
  2. hmm tagad viņš čīkst pat kaut kādu: Invalid HREF Parameter
  3. Nu es liku šādi: $domain = $_SERVER['//HTTP_HOST']; bet nekas nenotika
  4. Lūk tas errors: Uzspiežot uz viņa uznirst jauns logs ar iepriekš minēto tekstu.
  5. Tik tiešām. Kauns pat atzīt ka tur bija tā problēma, bet paldies!
  6. Itkā nav, jo viss pārējais funkcionē normāli, tikai un vienīgi FB. Arī sliecos uz vīrusu.
  7. Failed to load resource https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yj/r/yek5jGn8pFA.css Failed to load resource https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yU/r/claErltfZvY.css Failed to load resource https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yp/r/eYTpPmSTXYE.css Failed to load resource https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yE/r/Mk4CQODxO5t.css Failed to load resource https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yv/r/PdYs5SMjI61.js Uncaught ReferenceError: require is not defined www.facebook.com/:11 Uncaught ReferenceError: Bootloader is not defined www.facebook.com/:12 Uncaught ReferenceError: require is not defined www.facebook.com/:14 Uncaught ReferenceError: Bootloader is not defined www.facebook.com/:16 Uncaught ReferenceError: require is not defined www.facebook.com/:28 Uncaught TypeError: Cannot call method 'onPageletArrive' of undefined www.facebook.com/:29 Failed to load resource https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yt/r/uel_Ok5tekS.css Uncaught TypeError: Cannot call method 'onPageletArrive' of undefined www.facebook.com/:29 Failed to load resource https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif Failed to load resource Visticamāk ka pats kaut ko esmu netā izdarījis. Saprastu ja uz vienu pārlūka neietu, bet viens un tas pats uz visiem.
  8. jautāju zinošākiem cilvēkiem par sevi!
  9. ko tas nozimē un kur to var redzēt? varbūt kādam ir kāds ar vienkāršākiem vārdiem izskaidrojums?
  10. Labdien! Problēma tāda ka man facebook lapa nerādas ar style.css dalību.. Bet bildēm bez nekā. Un tas notiek ar pilnīgi visiem pārlūkiem. Kur varētu būt problēma? Paldies
  11. Varu ari ar kadu sadarboties un kopa izveidot Roka portalu! Man gan personigi nav php zinasanu, bet es varetu but finansialaa puse kas maksatu par hostingu!
  12. Kurs teica ka sii lapa ir zagta?
  13. Varbut netik dudz kaa cena, varbut varat kads piedavat man kadu gatavu saitu! Saita tema var but gandriz jebkada, lai tikai cilveku apmekleta! Nejau protams tur tuukstosos, bet nu lai ir sava auditorija! Ja sis varints neder, tad protams var arii naudaa! Bet par cenu nesmu parliecinats, tapec ludzu jusu piedvajumus!
×
×
  • Create New...