Jump to content
php.lv forumi

anonīms

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    1,796
  • Joined

  • Last visited

About anonīms

  • Birthday 05/06/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    pieRīga

anonīms's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Community Answers

  1. Man ir ļoti labs apps izdomāts tam. Malboro paciņa jakas kabatā.
  2. Nu a Tu nočekoji vai path uz libraries ir īstais vispār?
  3. 1 sekunde. https://dev.twitter.com/docs/streaming-apis
  4. anonīms

    pieņemu darbus

    Nu, nu. Nestāstam nu pasaciņas. Tam pašam drupal ir drupal_add_js/css, tāpēc nemaz nešaubos, ka šis ir kā standarts gandrīz visur.
  5. Un ar miljons dažādiem linkiem un sublinkiem aizdirsīsi lieki htaccess. Man personīgi ir šāds: # Rewrite current-style URLs of the form 'index.php?q=x'. RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ index.php?q=$1 [L,QSA]
  6. Kāpēc gan katru reizi pie pieprasījuma būtu jāgēnerē šo failu pa jaunu? Var taču viņu pieglabāt kaut kur kā bildi pēc tam, kad tā ir izveidota. edit: (doh). Nepamanīju werd. Vairāk jāēd.
  7. anonīms

    php koderim

    Nu ļoti izsmeļoši.
  8. ā. ok. Šodien jānobeidz bilžu/video galerijas sadaļas un tad jāmočī virsū responsive dizainu lapai. Ā, un, ja atbildēs PZU, tad arī to vajag pabeigt.
  9. responsīvais dizains mejbī?
  10. UP* Centos ar google dictionary, bet tur nav tas, kas man nepieciešams arī. Tiešām neviens nav ņēmies ar meklētāju, kam nepieciešami related keywords/terms?
  11. Kāds ir ņēmies ar google search keywordiem? meklēju vai ir iespējams related keywords dabūt no meklētāja vārda (vēlams anonīmi, nevis caur cse) Piemēram ievadu: automašīnu. Man atdod: auto, mašīna, sporta mašīna, transports (kā piemēr tikai)
  12. Sveiki! Problēma ir sekojoša. Ir lapa, kurai nepieciešams izstrādāt meklētāju ar CSE (Custom Search Engine) palīdzību. Problēma ir tur, ka Mums ir nepieciešams noindeksēt visu lapu, lai varētu turpināt izstrādi, bet būtu diezgan tizli, ja tagad googlē parādītos saturs no izstrādes vides. Mērķis ir izdarīt tā, ka, ja tiek noindeksēta lapa, tad, lai tā publiski nav pieejama google meklētājā. Vai ir kāds ar kaut ko šādu saskāries? Googlē izmeklējos, bet neko neatradu (arī API neko īsti nepateica). Vienīgi atradu, ka ir pāris cilvēki, kuriem arī šis ir bijis nepieciešams, bet kārtīgu atbildi tā arī nav saņēmuši. Piemēram: https://groups.google.com/forum/#!topic/google-custom-search-creating-and-editing/adDui0fwipQ http://productforums.google.com/forum/#!topic/customsearch/RC6ZFzgEVnA
  13. Darbs Īrijā, bet alga norādīta GBP? o0 Cikos Mēs izbraucam?
×
×
  • Create New...