Jump to content
php.lv forumi

Pirksana un pardosana inet! STEIDZAMI


vef

Recommended Posts

Uzreiz atvainojos par garumziimju neizmantoshanu, neatrodos pie sava pc.

 

Tatad, lieta taada, man draugam gadiijas tads atgadiijums! Ieks ss.lv / zip.lv tirgodams savu gitaaru uz epastu sanema zinu, no kkaadas kundzes, kas veletos iegadaties vina gitaaru! Vina atrodoties Kanadaa un veeloties iegaadaaties gitaaru savam deelam Nigeerijaa, respektiivi manam draugam (Laurim) buutu jaasuuta taa gitaara uz Nigeeriju! Vina atsuutiija uz epastu kkaadus dokumentus, kur itkaa nauda esot vinam parskaitiita, bet vins tai netiek klaat, liidz neuzraada tur kautkaadu kviiti, kas apstiprinaatu to, ka vins ir izsuutiijis gitaaru! Es veeleetos zinaat, cik nu tur daudz ir taisniibas un vai shaadi vins vienkaarsi kkur nenosuutiis gitaaru un galu galaa nepaliks beshaaa! Protams vina luudzu uzraadiit visas bankas detalas, lai veiktu parskaitiijumu utt..

 

 

m9nio3cve23d2147i6hw_thumb.jpg

 

4h9hc9l9zu6ozc48zpxq_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nečakarējies, sūti to ģitāru man, naudu nedabūsi. Tev pilnīgi noteikti sanāks izdevīgāk - pasta izdevumi sūtīšanai pa Latviju būs stipri mazāki, kā sūtot uz Nigēriju.

Link to comment
Share on other sites

Lietuviešu versijā tas būtu: "Nepatīkami, bet man jāsaka, ka tavs draugs ir izraisījis satiksmes negadījumu (pagrūda uz ielas mazu bērnu zem auto). Bet varam vēl nokārtot, ka viss tiek nokārtots bez tiesas un cietuma.. Ar ģitāru vien nepietiks, bet varam satikties un atdosi naudu man. Vēlāk jau vairs neko nevarēs darīt un draugs sēdēs. Naudu dabūsi uzreiz atpakaļ no drauga, kurš šobrīd vienkārši nevar tai tikt, jo ir aizturēts. Bet, kā mēs noskaidrojām, nauda viņam ir."

 

:D

 

p.s. atceros, ka savulaik viens deputāts iebrauca auzās, bet to skaļi nereklamēja.. jo bija noticējis epastam par to, ka viņam pienākas miljons par palīdzību karaļa mantojuma atgūšanā.. nabadziņš laikam epastu lietoja minimāli un domāja, ka viņš patiešām ir izvēlēts dēļ sava statusa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...