vef Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Uzreiz atvainojos par garumziimju neizmantoshanu, neatrodos pie sava pc. Tatad, lieta taada, man draugam gadiijas tads atgadiijums! Ieks ss.lv / zip.lv tirgodams savu gitaaru uz epastu sanema zinu, no kkaadas kundzes, kas veletos iegadaties vina gitaaru! Vina atrodoties Kanadaa un veeloties iegaadaaties gitaaru savam deelam Nigeerijaa, respektiivi manam draugam (Laurim) buutu jaasuuta taa gitaara uz Nigeeriju! Vina atsuutiija uz epastu kkaadus dokumentus, kur itkaa nauda esot vinam parskaitiita, bet vins tai netiek klaat, liidz neuzraada tur kautkaadu kviiti, kas apstiprinaatu to, ka vins ir izsuutiijis gitaaru! Es veeleetos zinaat, cik nu tur daudz ir taisniibas un vai shaadi vins vienkaarsi kkur nenosuutiis gitaaru un galu galaa nepaliks beshaaa! Protams vina luudzu uzraadiit visas bankas detalas, lai veiktu parskaitiijumu utt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ak uz Nigēriju saki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 "The availability of e-mail helped to transform a local form of fraud into one of Nigeria's most important export industries." lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Hehe, man nepārāk sen arī sanāca čatiņš ar vienu nigērieti :D Eh, tie nigērieši...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Monies : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Nečakarējies, sūti to ģitāru man, naudu nedabūsi. Tev pilnīgi noteikti sanāks izdevīgāk - pasta izdevumi sūtīšanai pa Latviju būs stipri mazāki, kā sūtot uz Nigēriju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Lietuviešu versijā tas būtu: "Nepatīkami, bet man jāsaka, ka tavs draugs ir izraisījis satiksmes negadījumu (pagrūda uz ielas mazu bērnu zem auto). Bet varam vēl nokārtot, ka viss tiek nokārtots bez tiesas un cietuma.. Ar ģitāru vien nepietiks, bet varam satikties un atdosi naudu man. Vēlāk jau vairs neko nevarēs darīt un draugs sēdēs. Naudu dabūsi uzreiz atpakaļ no drauga, kurš šobrīd vienkārši nevar tai tikt, jo ir aizturēts. Bet, kā mēs noskaidrojām, nauda viņam ir." :D p.s. atceros, ka savulaik viens deputāts iebrauca auzās, bet to skaļi nereklamēja.. jo bija noticējis epastam par to, ka viņam pienākas miljons par palīdzību karaļa mantojuma atgūšanā.. nabadziņš laikam epastu lietoja minimāli un domāja, ka viņš patiešām ir izvēlēts dēļ sava statusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts