pilots Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Kas varētu būt par problēmu, ja man kopējot no ftp servera php failus labošanai uz datora, tos pēc tam atverot ir tā, ka aiz katras koda rindiņas failā ir viena rindiņa tukša? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Varbūt sūdīgs FTP klients, varbūt sūdīgs lietotājs :) Edit: kādu FTP klientu tu izmanto? Es personīgi agrāk izmantoju Filezilla, bet tagat FlashFXP. Nevienam no viņiem nekas tāds nenotiek. Edited April 12, 2010 by m8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Man arī kādreiz kaut kas līdzīgs rādījās. Tāda slimība gan bija tikai vienam noteiktam hostingam, tāpēc arī īpaši nepievērsu uzmanību. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Man arī kādreiz tā ir gadījies, sen sen... Es to norakstīju uz rindu kodējumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Klients ir winscp. Man kaut kā ar par to kodējumu domas bija un ja tā būtu taisnība, tad kur skaidrojums.. jocīgi, vienvārdsakot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Klients ir winscp. Man kaut kā ar par to kodējumu domas bija un ja tā būtu taisnība, tad kur skaidrojums.. jocīgi, vienvārdsakot. Nu tad kāds ir tur tas kodējums? (mans klients ir FileZIlla) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) briedis super iemauca, bez vārdiem:) Bet nu tā jau arī ir, kodējums pa dirsu. Pašam ir gadijies arī tā. Un ne tas vien, man php failiem ir by default chmod uzmests 777, nu bļin, tad gan biju traks:D Ā, un jā, esmu pat parastā editorā tos BOM klucīšus manuāli dzēsis arī:) Bet tad jau šķipelēju ar xx; kodiem neko tā īsti par šo nemaz nezinot. Tad sajēgā bija, latviski ir Windows-1257 un pofig. Ātri izmācija ka tā tomēr nav:D Edited April 12, 2010 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Jāsamierinās pagaidām būs ar variantu, ka kodējuma dēļ tas viss. Šitā figņa iepriekš vairākas reizes bija novērota, neizturēju domāju uzjautāt. Ja kas mainīsies manā viedoklī, tad še pat painformēšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 paeksperimentē ar text/binary pārsūtīšanas metodēm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Nu FileZillai vismaz normāli tā arī ir binary metode noklusējumā...ar to winscp neko īsti nezinu, ja tā godīgi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Nekad nekas tāds ar winSCP nav sanācis. Lietoju viņu vairākus gadus un neko tādu neesmu redzējis. Bet gļuku kā tādu esmu gan. Ļooti sen un, protams, ka iemeslu neatceros :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Tie ir pārgudrie FTP klienti, kas iedomājas, ka var konvertēt unix<->dos un vice versa. Besī ārā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted May 8, 2010 Author Report Share Posted May 8, 2010 Pārcēlos no winscp uz filezilla. Gļuki vēl nav novēroti, vienīgi bišku ir pie kā piešauties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts