Blumish Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Sveiki! Esmu dzirddejis kad ir iespeja iegadaties latvijas epastu sarakstinu. Viena epasta cena laikam bija 0,02ls! Varbut kads zin kur sadu iespeju var izmantot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) Sveiki! Esmu dzirddejis kad ir iespeja iegadaties latvijas epastu sarakstinu. Viena epasta cena laikam bija 0,02ls! Varbut kads zin kur sadu iespeju var izmantot? Par spamošanu pienākas nopietns sods. NĀVI SPAMAM!!!! Edited March 1, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blumish Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 Par spamošanu pienākas nopietns sods. Neviens jau neteica ka velos spamot :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Neviens jau neteica ka velos spamot :) Neredzu nevienu citu iemeslu, lai vāktu čupu ar e-pastiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 kolekcionēt varbūt patīk. Tev jau vienvirziena domāšana briedi... :D no offence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blumish Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 kolekcionēt varbūt patīk. Tev jau vienvirziena domāšana briedi... :D no offence vaine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 LOL es, personiigi, nevaru iedomaaties citu iemeslu epastu pirkshanai kaa vien spams... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ... jo tur nav cita iemesla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Esmu gatavs uzģenerēt e-pasta adreses, kuras beidzas ar .lv. Nosauc skaitu cik tev vajag, pārskaiti naudu un atsūtīšu e-pastus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) kaklz tūlīt visus draugiem.lv e-pastus atsūtīs... :D:D:D man 2 miljonus plz ;) cik jāmaksā? Edited March 1, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 a ko, 365*~3 epastus es toč varu sadabūt - visas vārda dienas @inbox.lv :) plus, vēl var variēt ar {vaards}1-3@inbox.lv Iegūsim jau padaudz reālu e-pastu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Nevis vienvirziena domāšana, bet citam to nevar nemaz īpaši izmantot atskaitot blenšanu uz tiem, un velmi NOSPAMOT! :D NĀVI SPAMAM 2!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Par spamu, tā izcelse :P (jā, zinu, jūtūbes linki riktīgi sucks) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Par spamu, tā izcelse :P angļu humors sux (jā, zinu, jūtūbes linki riktīgi sucks) jā, nav draudzīgi :P google/youtube laikam nevar atļauties labus seo speciālistus :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Principā jau mēs tās lapas optimizējam priekš gūgles, nafig viņiem pašiem savas lapas optimizēt priekš sevis? Ja vien varēs, tāpat savus (sponsorētos) rezultātus bāzīs pēc iespējas augstāk meklēšanas rezultātos :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts