Jump to content
php.lv forumi

yeahz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    381
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • AIM
    čalis@naļivaj

Profile Information

  • Gender
    Male

yeahz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. yeahz

    SELECT IF

    tā nekas neimainās, mēģināju jau pirmstam, bet paldies.
  2. yeahz

    SELECT IF

    Val - Nebiju iedomājies, paldies :D aaxc - paldies, tas nostrādāja!
  3. yeahz

    SELECT IF

    Sveiki. Netiegu galā, kāpēc viņš neņem to, kas ir prasīts pēdējajā kolonnā? Bilde - http://www.bildites....3gvkdp2j6z0.png Vajag tā: ja pirmā bilde nav tukša, tiek ņemta pirmā bilde, pretēji tiek ņemta otra bilde. Query: SELECT id, title, description_small, picture1, picture2, IF (picture1 = NULL, picture2, picture1) FROM ( SELECT p.id, p.title, p.description_small, i.picture1, i2.picture2 FROM products p LEFT JOIN (SELECT picture AS picture1, product_id FROM images WHERE main='yes') AS i ON i.product_id=p.id LEFT JOIN (SELECT picture AS picture2, product_id FROM images ORDER BY id ASC) AS i2 ON i2.product_id=p.id WHERE p.visible='yes') AS a
  4. es speciāli varu aizbraukt, ja samaksāsi par bendžu un vēl pa virsu :D
  5. Sveiki! Vai ir kāds veids kā uzzināt, ka ir ievietots jauns sludinājums kādā konkrētā sadaļā iekš ss.lv neapskatot pašu ss.lv? Es to domāju tā, ka, piemēram, tiek ievietots jauns sludinājums tajā vienā kategorijā un man uzreiz par to parādās, teiksim tāds lodziņš kā tad kad pienāk skype jauns ziņojums. Kaut kas tāds vispār pastāv? Paldies jau iepriekš.
  6. biju izgājis no php lietām uz kādu labu laiku, tāpēc neatceros, kas ir pie vainas tam, ka rāda šādi: Jçkabpils nevis Jēkabpils. UTF-8 ir uzstādīts iekš .php faila šādi: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> pats fails arī ir uz šāda: no nekādām datubāzēm nekas netiek izvilkts, bet no xml gan un tiek izmantota šāda rindiņa: $xml = iconv("iso-8859-1", "utf-8", $url); principā viss ko es uzdrukāju ar roku failā ar garumzīmēm - tad viss ir ok, bet ja tiek izvilkts info ar xml, tad sāk šādi gļuki rādīties. ko esmu aizmirsis vēl uzlikt?
  7. iedod man facebook skriptu! samaksāšu pat līdz 5 ls!
  8. Ir kaut kāds veids, kā likt atcerēties manu loginu šeit? - https://id2.rtu.lv/openam/UI/Login?module=LDAP&locale=lv Kad saraksta datus, tad mozilla nepiedāvā iespēju saglabāt savu username un passwordu. Tikko šī lapa uztaisīja updeitu un pirmstam mozilla vismaz "izmeta" savu userneimu konkrētajā laukā. Kaitina katru reizi vadīt iekšā savu loginu.
  9. Sveiki! Ir vajadzība izveidot botu, kas bez manas klātbūtnes pievienotu ierakstus draugiem.lv runā sadaļā ik pa noteiktam laikam. Runā ierakstiem jābūt ar linku, nevis vienkārši ar tekstu. Piemērs: http://i44.tinypic.com/oqzl6u.png Par samaksu vienosimies. PM me.
  10. http://www.eurodns.com/ ?
  11. Ja jau Tu biji aizgājis, un Tev patika, tad kāda iemesla pēc Tu tur nepaliki? :)
  12. Atvainojos, ka iejaucos mazliet offtopikā, bet... Kur var atrast laiku kā stundentam, lai labi mācītos un strādātu darbu par da jebkādu algu? Man tas pašlaik nemaz nav saprotams. Vēlēšanās strādāt ir lielum-lielā, bet vienkārši neesmu spējīgs atrast tam laiku, ja arī būtu kāds piedāvājums. Neprasu no jums kur lai ņem laiku, bet vienkārši izsaku savu viedokli par situāciju. :D
×
×
  • Create New...