false Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Tātad failus izvēlk šādi $sql = mysql_query("SELECT * FROM faili ORDER BY down DESC LIMIT 5") or die(mysql_erorr()); Bet izvēlk viņš man šādi Faila nosaukums#1 Down: 72 Faila nosaukums#2 Down: 6 Faila nosaukums#3 Down: 3 Faila nosaukums#4 Down: 24 Faila nosaukums#5 Down: 2 Kāpēc viņš to 4.failu liek 4.vietā, ja viņām down ir 24 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 tāpēc, ka visdrīzāk tev tur ir text vai varchar tips. Ieliec integer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ja nemaldos pat codez teiktais varētu būt viens no vienīgajiem iemesliem šajā situācijā :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 (edited) tā tgd ir jaunā mode: glabāt skaitļus text laukos kā arī iekš php likt skaitļus pēdiņās. laikam tas ir stilīgi ^^ pa pāris dienām jau kāds 3. vai 4. gadījums, ar ko sastopos :D Edited February 2, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Varbūt tā arī glabā Down:24 :D Lai labāk viņam pielec, laikam vēl jāmin, ka arī Down: 2423456 būs tanī pat vietā un ne citā. Piemēram datorā mapītē sataisot failus ar nosaukumiem 1.php.......22.php, kārtosies by name tie tā 1.php 11.php 12.php .. .. 2.php 21.php 22.php. Teksts ir teksts, bet skaitlis ir skaitlis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 tā tgd ir jaunā mode: glabāt skaitļus text laukos kā arī iekš php likt skaitļus pēdiņās. laikam tas ir stilīgi ^^ pa pāris dienām jau kāds 3. vai 4. gadījums, ar ko sastopos :D Paldies, ka par mani atcerējies... :)Es par tām pēdiņām nezināju. man strādāja un domāju ka tā ir pareizi :D bet par tēmu jā, vainīgs ir lauka tips :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 (edited) Es par tām pēdiņām nezināju. man strādāja un domāju ka tā ir pareizi :D hehe, tas jau nav tik strikti pareizi/nepareizi, ja jau strādā (līdz ar to tas ir gaumes jautājums). vnk vnkāršāk ir nelikt pēdiņas ;) Teksts ir teksts, bet skaitlis ir skaitlis. alfabētiskā kārtošana ir alfabētiskā kārtošana, bet skaitliskā kārtošana ir skaitliskā kārtošana ;) Edited February 2, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Pa to ka vienkāršāk ir nelikt pēdiņas - tas nav tiesa, ja ir izveidota funkcija, kas automātiski ģenerē kvēriju, jo tad ir jaskatās vai tips ir int vai nav :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 vnkāršāk ir, ka dara dators, nevis programmētājs ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 laikam jau nevar vienkaarshi pateikt kur klhuuda, bet veel jaaiztirzaa - kaa taa un shitaa var, labaak veel buutu taa vai shitaa izdariijis takaa kaukaadas vecas vecenes ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 apdomā, ko runā. cilvēki citos bieži saskata paši savas īpašības... + vēl izlasi savu signature :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 nezkoturveeldomaat ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts