Jump to content
php.lv forumi

eT`

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    361
  • Joined

  • Last visited

eT`'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community Answers

  1. nu ne jau cookie. datubāze vēl ir variants
  2. Nu man jau pa lielam tā arī notiek. Visi requesti iet caur index failu, kas atkarībā no parametriem iekļauj attiecīgo kontrolieri.
  3. Man jau ar iepriekšējo HTACCESS bija problēmas un tad es viņu pārtaisīju un aizgāja vienam. Otram tāds pats variants neiet. arghh...
  4. otrs hostings bija - http://abcidea.lv/ nezinu, ko tie lieto. @marrtins - ko tur var darīt lietas labā? HTACCESS jābūvē savādāk? vai izvēlēties citu hostinga provaideri?
  5. Tātad vai ir iespēja ka HTACCESS strādā uz viena webservera, bet nestrādā uz otra? Mans htaccess: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteRule ^$ public/ [L] RewriteRule (.*) public/$1 [L] </IfModule> un iekšā /public direktorijā ir šāds: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(.+)\.(css|js|jpg|jpeg|JPG|gif|png|PNG|ico|pdf|swf|xml|pem)$ RewriteRule ^(.*)$ index.php?$1 [PT,L] </IfModule> Uz lokālā webservera (WAMPP) un uz viena klienta hostinga @ GARM darbojas, bet citam klientam uz GARM šis nestrādā
  6. eT`

    CSS grayscale

    Prasību specifikācija tāda. Kā liek, tā taisu :)
  7. eT`

    CSS grayscale

    @ xPtv45z - tieši nācu rakstīt, ka tā arī izdarīju. man tagad uz lapas ielādi, ar ciklu nopozicionējas to mazo DIV backgrounds ( tā pati lielā bilde ), un katram mazajam DIV ir filter:grayscale(100%), kas uz mousenter uzliekas 0
  8. eT`

    CSS grayscale

    Sveiki, Varbūt kādam ir risinājums. Es nevarēju izštukot. Tātad man ir DIV. DIV backgrounds ir bilde. DIV ar CSS ir uzlikts grayscale filter: grayscale(100%); -webkit-filter: grayscale(100%); -moz-filter: grayscale(100%); filter: grayscale(100%); tālāk uz tā DIV ir salikti N mazāki DIV kāds būtu nesāpīgākais vairants, lai uztaisītu, ka uz mouseenter tajā bērna DIV reģionā noņemtos grayscale ( un vai to vispār ir iespējams izdarīt )
  9. eT`

    jQuery problēma

    TL! Atrisināju saliekot visus eventus zem viena bind un click nomainot pret mousedown avtor mudak!
  10. eT`

    jQuery problēma

    Tamm tātad, man ir aptuveni šāds kods: HTML: <div class="foo">A<div class="bar">...</div></div> <div class="foo">B<div class="bar">...</div></div> <div class="foo">C<div class="bar">...</div></div> un jQuery $(".foo").mouseenter(function(){ $(this).children(".bar").show(); }).mouseleave(function(){ $(this).children(".bar").hide(); }) vēl man uz vecāku elementu foo ir on('click',function() { }); kas dara viskautko problēma ir sekojoša - uzspiežot uz elementu dažreiz mēdz nenostrādāt uz foo uzliktais onclick, bet ja novāc tos mouseenter, un mouseleave eventus, tad viss iet gludi. varētu tā būt, ka brīdī, kad tiek izsaukts onclick darbojas vēl hide/show un tāpēc tas events mēdz nenostrādāt?
  11. <stylesheet result-ns="css" xmlns:css="http://www.w3.org/TR/XSL-for-CSS"> //te tu raksti CSS, kur attiecīgajam elementam vai el-tu grupai uzliec font-weight:bold;.. </stylesheet>
  12. eT`

    XML->JSON->XML

    Oj paldies. šis varētu derēt. Jāpatestē. JSON gan izskatīsies interesants, bet tas nav svarīgi. un vēl jāpārveido mazliet lai datus neraksta.
  13. eT`

    XML->JSON->XML

    nu respektīvi ideja, ka jebkuru XML varētu par JSON stringu pārtaisīt, un vēlāk plain datus varētu ielikt šajā struktūrā un pārtaisīt atpakaļ par XML. Lai viņš zinātu kur jāliek dati, kā jāveido XML koks utt.
  14. eT`

    XML->JSON->XML

    Vai kāds ir saskāries ar universālu bibliotēku, kas varētu jebkura XML strūktūru ( bez datiem ) pārkonvertēt uz JSON stringu un atpakaļ. Respektīvi, algoritms, kas māk pārveidot šādu: <root> <term> <key>KEY</key> <val>VAL</val> </term> <term> <key>KEY2</key> <val>VAL2</val> </term> </root> par kaut ko šādu: {"root":{"term":[{"key":"KEY"},{"val":"PHRASE"}]}} bet arī šādu: <root> <term id="KEY">VAL</term> <term id="KEY2">VAL2</term> <term id="KEY3">VAL3</term> </root> par kaut ko līdzīgu ( šim es neizdomāju JSON stringu )
  15. eT`

    Opera + whitespace

    Kāds zin workaroundu, lai opera uz input type="button" normāli lauztu tekstu? Chrome,FF un pat IE normāli salauž tekstu 2 rindās, bet Opera izgrūž pārejošo tekstu ārā no pogas. edit: viņa tekstu neizgrūž, bet taisa tekstam tādu kā slideri, kad animēti parāda visu tekstu ( bet šis laikam notiek tikai ja atvērta konsole )
×
×
  • Create New...