Kavacky Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Tā vietā lai ierakstītu $var = <blah>, ir reāls laika ietaupījums kverijā pēc tam rakstīt ". (isset($var) ? ' = \'' . $var . '\'' : 'IS NULL'". Reāli ierullē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 labi labi, var redzet ka esat baigie eksperti, bet ja godigi man naak njirga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Spoguli ieraudzīji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Squad - tu te esi tāds "speciālists", ka bail paliek... Tev trūkst paškritikas reāli, Tu uzskati, ka tev ir taisnība tas, ko tu iedomājies, nevis analizēt reāli lietas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 (edited) man paskritikas pietiekami un es neuzskatu ka man IR taisniba, es uzskatu ka jums NAV taisniba (noliekat labu projektu delj kaut kadam pasu izdomaataam "probleemaam") viss vsjo beidzam sito mulkigo rivesanos, ja tam vajag varu teikt ka esmu cirvis un neko nesaprotu utt. man nav zel. Edited October 25, 2008 by Squad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 (edited) Squad, neesmu nekāds pro, tas nav maizes darbs vai pat halhūra paziņam. Es mācos. Bet nemēģini man iestāstīt, ka nedeīnēti variabļi ir normālā lieta! Par PHP un SQL...tā n nav gan, ka nestrādāju ar to. Akcent biju domājis likt tieši uz to, ka nedefinēti mainīgie traucē un mēdz pat sataisīt sūdus kodā. Nemaz jau nerunāšu par tādu lietu, kā tava (nedod Dievs) koda pārņemšanu lai ko pamainītu. Tā vietā lai strādātu, man būs sākumā, lai arī labsajūtas dēļ jānovāc tie Tavi undefined mainīgie. Un kakova mārrutka?! Paņem pārnes kodu, kuru rakstijuši ar globals on uz off, zinasi ka ir ja GET un POST ir undefined. Es ļļļooooottiiii mīlu nedefinētos:( Edited October 25, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 mounkuls - par register globals: Warning This feature has been DEPRECATED and REMOVED as of PHP 6.0.0. Relying on this feature is highly discouraged. Vēl ir jautājumi par register globals un kaut kādu "nepieciešamību" tiem pieskaņoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Nav gan un to es zinu. Man tās nebūšanas ir jau kopš 4.3.10:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts