xmas12 Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) Skripts man ir vesels un idealls un ja gads grib pirkt tad pa 15 ls pa skype raivo1224 sazināties! apskatīties var http://ally.oo.lv/s Edited June 21, 2008 by xmas12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Tikko jau bija viens tāds topiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Tikko jau bija viens tāds topiks. Bet tur nebija uzrasktits kur var noladet tadu sistēmu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 un ja uztaisiisi savu Topiku, tad domaa ka peksnji sit visi metiisies rakstiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4F Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 es tev varu tādu uzrakstīt skriptu par mazo cenu sazinies ar mani skype: newlite ja vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) godigi sakot mani tracinaa shaada padariishana --> pats neko nemak uzkodeet, bet taisaas tirgot Zagtus scriptus ... xmas12 --> piedod Bet shadiem cilvekiem Netaisos paliidzeet ar Bezmaksas padomu , un arii parejiem iesaku to nedariit --> ja vien jums prieku nesagadaa tas ka , kaads UZ juusu Rekjina iedziivojas (Dodat citiem padomus, dalaties ar scriptiem , Un te kaads tos vvienkarshui njem un Tirgo ...) ---- Shaut shitaadus... -------- Edited May 22, 2008 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 piekriitu grey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Uzskatu ka tev nepienakas ne skripts ne padoms, jo zagt nav labi! iemacies kodet pac uzkode sev to shope skriptu .. ej uz :) wikii raksti birkas noutpadaa integree dizainu un shops gatavs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Īstais cilvēks moralizē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 andrisp --> ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Grey_Wolf, es par Mikiju.. Un Mikijs arī ļoti labi zina par ko iet runa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Vismaz cs.hackers.lv/shop/ izmanto fortumo.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 hehe andrisp.. :) Ur my Idol.. i just need to shine in ya eyes :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Īstais cilvēks moralizē... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jork Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 godigi sakot mani tracinaa shaada padariishana --> pats neko nemak uzkodeet, bet taisaas tirgot Zagtus scriptus ...xmas12 --> piedod Bet shadiem cilvekiem Netaisos paliidzeet ar Bezmaksas padomu , un arii parejiem iesaku to nedariit --> ja vien jums prieku nesagadaa tas ka , kaads UZ juusu Rekjina iedziivojas (Dodat citiem padomus, dalaties ar scriptiem , Un te kaads tos vvienkarshui njem un Tirgo ...) ---- Shaut shitaadus... -------- Un cik es esmu skatījies šajā forumā nekur neviens nebija neko parādījis kā ,lai šādu izveido utt... Kurš vispār teica ,ka viņs to scriptu grib pēctam pārdot ? Viņs vienkārši grib izveidot šādu shopu kur links iekšā piemēram tur cs servera addonus , web lapas utt... Un grib ar to nopelnīt , es arī nesaprotu jums nav vienalga ko viņs tajā sms shopā bāzīs iekšā , tie kuri sūtīs sms paši vainīgi nevar sameklēt google , lai met naudu ārā. + Vieglāk būtu bijis to skriptu jau ielikt iekšā ( tas kurš māk to izveidot , un tam kuram ir jau viņs ) nevis dirsties te ar pāris cilvēkiem. Šeit forumā ir šis jautājums skanējis daudz reizes... P.S Pats es nemāku tādu izveidot , vienīgais es varu tev pateikt ,kā uztaisīt piemēram ka kāds nosūta sms un viņam piešķiras slots ( cs serveros ) piemēram uz 1h , 24 h , vai 1 mēnesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts