Jump to content
php.lv forumi

xmas12

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xmas12

  1. Un http://hosts.soldier.lv/ kā ar šo? VIņiem nav nekādi tādi projekti, kuru apmeklētu tik daudz cilvēku /hostu/..
  2. tāttad neviens nespēs izskaidrot kā tas strādā, bet kārtējo reizi "gudri" krāt postus nespējot atbildēt uz konkrēto jautājumu?
  3. Sveiki. Interesanti, kā strādā HOSTI / IP adreses / Apmeklējumi.. Cik noprotu, tad serveris ar php palidzību sūta virtuālus apmeklējumus ar "itkā" reālām IP adresēm. Tā ir, vai kaut ko neesmu pareizi sapratis ? Piemērs,; http://www.tanks.lv/hosts/ Kāds varētu lūdzu paskaidrot, kā īsti tas strādā? ar kādu php funkciju? Paldies!
  4. Hey. Vai kāds var ieteikt hostingu, kur nav limits ēpastu izsūtīšanai? - Vajag hostingu, lai varētu izsūtīt vismaz ziņojumu 5tukstoš ēpastiem ar reizi! Ir tāds kkur latvijā? Vai visiem ir limits? Paldies!
  5. Sveiki. Varbūt varat ietikt kādu vienkāršāko veidu, kā izvadīt datus no datubāzes ar jQuery/HTML checkboxiem. Kad ieķeksē kādā boxā un tad automātiskie notiek ielāde un izvada no datubāzes kādu ierakstu, kurā ir izvēlētā checkboxa vērtība. ?
  6. man vajag tieši sesijās, jo izvadu to skaitli no datubāzes - un ja datubāzē tiks pievienots jauns ieraksts, tad skaitlis var mainiities un atkal uzlekt augšā jaunais cipars....
  7. Sveiki. Vēlos uztaisīt, lai būtu tā kā draugiem.lv statistikas lapā. Piemēram, ja noteiktajā lapas sadaļā vēl nav iejiets šajā sesijā, tad rādās: <a href=''> Sadaļa [1] </a> Tas vieninieks aiz sadaļas nosaukuma. Bet ja esošajā sesijā esi ameklējis šo sadaļu jau, tad tas vieninieks visparigi nerādās vairs. Kā to labāk būtu izveidot?
  8. Izdevās pašam. Izmantoju: $jauns_teksts = preg_replace('/<br \/>/iU', '', $vecais_teksts); Un izdzēsu visus <br /> tagus arā.
  9. Izvada no IPB foruma tabulām.. Lauka nosaukums: "post" ar apzīmējumu: "mediumtext". Un pats teksts šis standarta: W[b]elcome to your new Invision P[/b]ower Board!<br /> <br /> <br /> <br /> Congratulations on your purchase of our software and setting up your community. Please take some time and read through the Getting Started Guide and Administrator Documentation. The Getting Started Guide will walk you through some of the necessary steps to setting up an IP.Board and starting your community. The Administrator Documentation takes you through the details of the capabilities of IP.Board.<br /> <br /> <br /> <br /> You can remove this message, topic, forum or even category at any time.
  10. Sveiki. Jautājums: Ar kādu funkciju izvadot tekstu no datubāzes - varētu izdzēst tukšās rindas, kuras tiek ievadītas nospiežot vairakas reizes "enter pogu"?
  11. Paldies waplet. Problēma tika atrisināta. :)
  12. Palasi, šeit ir viens risinājums: http://php.lv/f/topic/18267-pardodu-sludinajuma-deli/ ;)
  13. http://paste.php.lv/4ebe56c5bbe619db2f55ad27059811c6?lang=html4strict
  14. Sveiki. Izveidoju Span onmouse kastiti. Kad uzej ar kursoru uz bildes, tad uzreiz parādas kastīte ar kkadu tekstu. Tik tā kastīte ir nobīdijusies. 'Vēlējos pajautāt, kā varētu centrēt to kastiti tieši bildei takā pa vidu? Pašreizi ir šādi:
  15. http://php.lv/f/topic/18267-pardodu-sludinajuma-deli/ reku ir.. - tieši tāds kā tu vēlies :P Izlasi visu tēmu un pat iegūsi download linku :D
  16. Sveiki, vai varat iedot, kkādu paraugu, kur ir parādīts kā javascript izpilda timeri. Tas ir tā, ka piemēram no 20 sekundēm atskaita lidz 0 un tad vnk paradās kautkāds teksts?
  17. xmas12

    Pērku

    Tu uzpērc cilvēkus? :O - Diezvai hostinga klientus var nopirkt - ja viņiem liksies piesaistoš tavs hostings, tad viņi to izvēlēsies. Nejau tu domā varēsi klientus nopirkt :D
  18. Paver maku, tad arī pavērsies darbarokas :)
  19. Nokopēta funkciju pārpaudīt, manuprāt īpaša jēga nav. if(isset($_POST['nickname']) && isset($_POST['password'])) Un kas notiks, ja es ierakstīšu tikai vienā laukā? Manuprāt vaidzētu bik savādāk uztaisīt, jo pēc loģikas tev skan šādi: Datus vaidzētu trimmerēt arī ar funkciju trim(). Kad uzsāk sessiju manuprāt jēga viņā stūķēt iekšā parastu 1 ? Katram lietotājam tiek pieaistīts kāds unikāls identifikātors ( ID ), un to vaidzētu taka likt sessijā, jo kā pēc tam tu dabūsi lietotāja datus? Vēl labākā gadījumā vari otro sessiju likt iekšā time(), lai pārbaudītu lietotāja aktivitāti, nobeigtu sessiju pēc tam, kad noteiktu laiku viņš nav kaut ko darījis + aizmugurē ar JS pārlādētu lapu. Murgs tev tur ir. Vai tad nevaidzētu jautrākam prātam pielikt pašai submit pogai name? Un tad likt urbēju 2011 if(isset($_POST['mans_super_pogas_name'])){ //te tavs mega kods? } Un uzreiz disko paliek krutāks. Manuprāt paņem aukstu aliņu un sāc močīt no +- jauna. Baigais černis, bet nu idejiski tev pareizi ir. bling bling.
  20. ABi hostingi strādā labi, vnk ir divi hostingi . Abi strādā teicami. ;)
  21. Progresejošs hostings ar pieredzi un kvalitāti www.ownhost.info Tātad pašlaik tiek piedāvāts web lapu hostings un I-radio hostings. Web Hostings 1Ls/mēnesī 700mb 20gb trafiks 3 domēni 5 email adreses 3 ftp lietotāji PHP, MySql 1.50Ls/mēnesī 1500mb neierobežots trafiks 5 domēni 10 email adreses 5 ftp lietotāji PHP, MySql 2Ls/mēnesī 2000mb neierobežots trafiks 10 domēni 15 email adreses 10 ftp lietotāji PHP, MySql Visiem tarifiem ir apmeklējumu statistika AWStats, .htaccess I-Radio hostings 1.5Ls/mēnesī 40 sloti Serveru pieslēguma ātrums 100 Mbit/sek Web vieta 100mb phpMyAdmin Datubāžu skaits 1 Izdalītā IP adrese Ls 1.30 / mēn. APmaksa ar SMS !!!
  22. Sveiki, ludzu nobalsojiet tie, kuri vēlas hostingu ar sms apmaksu + lētu hostingu. http://ownhost.info Aizvēru tēmu, lai netiek likti tizli komentāri.
  23. Progresejošs hostings ar pieredzi un kvalitāti www.lvhost.info Tātad pašlaik tiek piedāvāts web lapu hostings un I-radio hostings. Web Hostings 1Ls/mēnesī 500mb 20gb trafiks 3 domēni 5 email adreses 3 ftp lietotāji PHP, MySql 1.50Ls/mēnesī 1000mb neierobežots trafiks 5 domēni 10 email adreses 5 ftp lietotāji PHP, MySql 2Ls/mēnesī 1800mb neierobežots trafiks 10 domēni 15 email adreses 10 ftp lietotāji PHP, MySql Visiem tarifiem ir apmeklējumu statistika AWStats, .htaccess I-Radio hostings 1.5Ls/mēnesī 40 sloti Serveru pieslēguma ātrums 100 Mbit/sek Web vieta 100mb phpMyAdmin Datubāžu skaits 1 Izdalītā IP adrese Ls 1.30 / mēn. Apmaksa notiek caur banku.
×
×
  • Create New...