Jump to content
php.lv forumi

jork

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

jork's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Velos izveidot pats savu ta teikt projektu . Visu gribas pa smuko, zolidi... Pasam var teikt nav pilnigi nekada sejega no sim lietam. Vienigais zinu aptuveni kas ir kas.. Tatad ar ko sakt ? Ko vajag ? Nauda nav skerslis , vienigais tas ka es esmu jurnieks un majas varu pat nebut no 3 lidz pat 6 menesiem. Vai ir jega man tadu projektu vispar celt augsa?
  2. Nu Java Script ari var izmantot , galvenais lai nav php , jo times.lv neatbalsta. Ka tad to var izdarit, varbut var kads iedot kadu linku , pamacibu !
  3. Vai tā var izveidot uz html , piemēram ir Lauciņš kur jāieraksta parole , pēc paroles ievadīšanas uzspiežot ok vari lejupielādēt failu , ja parole nepareiza nevari !
  4. jork

    Online

    Varbūt gign no citiem nostījās un ar uztaisīja tev tāda doma nebij? Kaut gan ,ja ir prats un zināšanas ,lai taisa.
  5. jork

    rewrite_mod

    Vairs nav , error bija tas 500 internal error . Nevareja pieklut pie htaccess faila !
  6. jork

    rewrite_mod

    It ka es nonemu nost to # un restarteju apache , bet tikunta tas errors pie instalacijas. Kas varetu butu pie vainas ?
  7. jork

    rewrite_mod

    Ka var ieslegt rewrite_mod enabled app serverim ? VIenkarsi gribu ieinstalet scriptu un man radas 500 internal error !
  8. Ka var izveidot tadu ? Piemeram ka http://www.nice.lv/mp3/ un citi vel ir ?
  9. jork

    html template

    Ne nu man vajag ta , es piemeram izveidoju jaunu dokumentu download.html tur es salieku ieksa visu nepieciesamo linkus utt... Tad es index.html faila nomainu otro linku uz nosaukumu download un noradu linka atrasanas vietu ar <a href="download.html">Downloads </a> Bet ka lai es izdaru lai vins to download lapu rada tapat ka index lapu ? Ieks tas pasas Lapas , cerams saprati domu ? Rekur bilde
  10. Tatad jautajums sekojos , man ir gatava template html ! Bet visi linki kuri mala ir nestrada , bet man vajag ,lai visi strada ! Rekur bildes ka es domaju : Es uzspiezu uz pirmo linku kurs strada vins atver sana tekstu kas atrodas ieks tas lapas piemeram link1.html Tagad es spiezu uz otru linku , un atveras citi teksti ( manis pasi rakstitie ) Ka ,lai es to izdaru ? Es nemu gatavu template un tur tikai bija viens index.html fails ! un img mape ! Tagad kad es spiezu uz citiem linkiem visu laiku ver to pasu index.html vala .
  11. Ne nu piemeram es panemu , index.php lapai nokopēju visu source , iekopeju jaunā inedex.php (mana) dokumentā. Bet kad veru vaļā tur vienkārši nerādas izmēri pareizie , fonti , krasas .
  12. Ka var šo lietu izdarīt ? view source nevar ...
×
×
  • Create New...