Jump to content
php.lv forumi

xmas12

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://veikals.co.cc

Profile Information

  • Gender
    Male

xmas12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un http://hosts.soldier.lv/ kā ar šo? VIņiem nav nekādi tādi projekti, kuru apmeklētu tik daudz cilvēku /hostu/..
  2. tāttad neviens nespēs izskaidrot kā tas strādā, bet kārtējo reizi "gudri" krāt postus nespējot atbildēt uz konkrēto jautājumu?
  3. Sveiki. Interesanti, kā strādā HOSTI / IP adreses / Apmeklējumi.. Cik noprotu, tad serveris ar php palidzību sūta virtuālus apmeklējumus ar "itkā" reālām IP adresēm. Tā ir, vai kaut ko neesmu pareizi sapratis ? Piemērs,; http://www.tanks.lv/hosts/ Kāds varētu lūdzu paskaidrot, kā īsti tas strādā? ar kādu php funkciju? Paldies!
  4. Hey. Vai kāds var ieteikt hostingu, kur nav limits ēpastu izsūtīšanai? - Vajag hostingu, lai varētu izsūtīt vismaz ziņojumu 5tukstoš ēpastiem ar reizi! Ir tāds kkur latvijā? Vai visiem ir limits? Paldies!
  5. Sveiki. Varbūt varat ietikt kādu vienkāršāko veidu, kā izvadīt datus no datubāzes ar jQuery/HTML checkboxiem. Kad ieķeksē kādā boxā un tad automātiskie notiek ielāde un izvada no datubāzes kādu ierakstu, kurā ir izvēlētā checkboxa vērtība. ?
  6. man vajag tieši sesijās, jo izvadu to skaitli no datubāzes - un ja datubāzē tiks pievienots jauns ieraksts, tad skaitlis var mainiities un atkal uzlekt augšā jaunais cipars....
  7. Sveiki. Vēlos uztaisīt, lai būtu tā kā draugiem.lv statistikas lapā. Piemēram, ja noteiktajā lapas sadaļā vēl nav iejiets šajā sesijā, tad rādās: <a href=''> Sadaļa [1] </a> Tas vieninieks aiz sadaļas nosaukuma. Bet ja esošajā sesijā esi ameklējis šo sadaļu jau, tad tas vieninieks visparigi nerādās vairs. Kā to labāk būtu izveidot?
  8. Izdevās pašam. Izmantoju: $jauns_teksts = preg_replace('/<br \/>/iU', '', $vecais_teksts); Un izdzēsu visus <br /> tagus arā.
  9. Izvada no IPB foruma tabulām.. Lauka nosaukums: "post" ar apzīmējumu: "mediumtext". Un pats teksts šis standarta: W[b]elcome to your new Invision P[/b]ower Board!<br /> <br /> <br /> <br /> Congratulations on your purchase of our software and setting up your community. Please take some time and read through the Getting Started Guide and Administrator Documentation. The Getting Started Guide will walk you through some of the necessary steps to setting up an IP.Board and starting your community. The Administrator Documentation takes you through the details of the capabilities of IP.Board.<br /> <br /> <br /> <br /> You can remove this message, topic, forum or even category at any time.
  10. Sveiki. Jautājums: Ar kādu funkciju izvadot tekstu no datubāzes - varētu izdzēst tukšās rindas, kuras tiek ievadītas nospiežot vairakas reizes "enter pogu"?
  11. Paldies waplet. Problēma tika atrisināta. :)
  12. Palasi, šeit ir viens risinājums: http://php.lv/f/topic/18267-pardodu-sludinajuma-deli/ ;)
  13. http://paste.php.lv/4ebe56c5bbe619db2f55ad27059811c6?lang=html4strict
×
×
  • Create New...